Qana


Ras: Siberian husky (med stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 4,5 år
Vikt: 21 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Har tidigare bott med andra hundar
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Försiktig och snäll
Om Qana:

Qana är en tjej som inte alltid haft det så lätt – men trots det är hon en otroligt snäll tjej, som nu söker efter ett kärleksfullt hem. Det kan ta en stund att lära känna henne, men när du väl vunnit hennes tillit har du en vän för livet.

Vi söker:

Qana har gjort stora framsteg på Hundstallet. Hon har gått från att vara rädd för det mesta till att nu se på livet med glädje. Nu går hon mer än gärna ut på promenad, och gärna tillsammans med andra hundkompisar! Hon tycker om att ta riktigt långa promenader, och även att ge sig ut på springturer! Därför söker vi ett aktivt hem till Qana, som kan ge henne all den aktivering hon behöver. Som den husky hon är hade hon troligtvis gärna testat på drag, eller kanske till och med att springa bredvid cykeln? Hon hade säkerligen även kunnat tänka sig att testa på ett spår eller andra sökövningar. Så länge hon får jobba med kroppen och huvudet är hon nöjd!

Förutom en aktiv livsstil söker vi ett hem som är lugnt och harmoniskt. Qana tycker att det är lite jobbigt med nya människor, och behöver därför komma till ett hem som ger henne tid. När hon väl öppnat upp är hon en riktigt trevlig och mysig tjej, men man får ha lite tålamod med henne i början – och framför allt vara lugn runt henne. Är man bara lugn och låter Qana vara den som kommer fram först brukar det gå bra.
Är du Qanas trygghet? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.