Ralf


Ras: Cane Corso
Mankhöjd: Cirka 65 cm
Ålder: 3 år
Vikt: 45 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Mysig och vaksam
Om Ralf:

Vår ståtliga kille Ralf letar nu efter sitt för-alltid-hem.
Detta är en kille som kan vara lite reserverad mot nya människor till en början, men så fort du vunnit hans tillit visar han upp sin samarbetsvilliga sida. Då bjuder han gärna upp till lek, övar på nya kommandon eller myser tillsammans med dig i sin hundbädd. På insidan är Ralf en väldigt mjuk kille, men det tar en liten stund att lära känna honom.

Vi söker:

Till Ralf söker vi ett hem som inte går för fort fram, utan låter honom få landa i sin takt. Han hade älskat att få komma ut på landet. Gärna till en gård där han kan få patrullera runt och leva ut till fullo som den vakthund rasen faktiskt är.

Ralf tycker det är jobbigt med andra hundar och ska därför bo som ensamhund. När han möter hundar på promenad kan han göra utfall, och blir då väldigt stark. Därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla honom. Det är ett stort plus om det nya hemmet har tidigare erfarenhet av utfallsproblematik eller tänkt gå kurser med Ralf för att hjälpa honom så mycket som möjligt.

Ralf behöver ett hem som ger honom stöttning och vägledning vid hundmöten, tid och tålamod, samt otroligt mycket kärlek. Ralf hälsar också att han gärna kommer till ett hem där han är välkommen upp i soffan – han älskar att få vara med, och är nu redo att finna sin trygga punkt.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.