Ramses


Ras: Blandras (Amstaff och engelsk staffordshire bullterrier)
Mankhöjd: -
Ålder: 4 år
Vikt: 22 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Kemiskt kastrerad
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Blyg men pigg!
Placeringsort:Stockholm
Om Ramses:

Ramses kom till oss som en privat omplacering. Han är en mycket tillgiven kille som behöver få tid och lugn och ro för att blomma ut. Ramses kan vara osäker och försiktig i vissa situationer och behöver en person eller familj som kan vägleda, stötta honom och stärka hans självförtroende. Ramses skulle må bra av att bo i en lugn miljö där han får mycket motion och aktivering. Han har tidigare följt med på löprundor och vi tror att vandring, sök- och spårträning är aktiviteter som passar Ramses som handen i handsken. Ramses tycker också om vatten och vill gärna plaska och simma!

Ramses är nyfiken och tycker mycket om skog och natur, han går jättegärna gemensamma promenader med andra hundar på Hundstallet men han vill bo som ensamhund. Ramses tycker att det är mycket läskigt med höjda röster och han vill därför bo i ett lugnt hem, gärna med erfarenhet av försiktiga och lättstressade hundar.

Vi söker:

Till Ramses söker vi ett lugnt hem på landet där han får mycket tid, motion och aktivitet. Vi ser gärna att du tycker om att spendera mycket tid i naturen.

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.