Rex


Ras: Blandras
Mankhöjd: 40 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 8 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Nyfiken och busig
Om Rex:

Här är härliga Rex! Han kom in som hittehund till Hundstallet. Rex är till en början en väldigt försiktig kille, men så länge du lyssnar på hans signaler och han får lära känna dig i sin takt så öppnar han upp, blir nyfiken och vill gärna bli kliad på ryggen emellanåt.

På promenad hänger Rex med på det mesta. Han gillar att utforska skogen, pyssla med parkour, söka godis och gå gemensamma promenader med kompisar. Han är en riktigt äventyrlig och smart kille. 

Rex har mycket integritet och resurser är viktiga för honom så vi ser gärna att Rexs nya hem har erfarenhet och förståelse av beteenden som att vakta mat eller platser.

Vi söker:

Till Rex söker vi ett aktivt hem med stor hundvana. Du får gärna bo lantligt och ta med honom på långa äventyr i skog och mark. Rex vill flytta till någon som har mycket tid och tålamod för att lära känna honom och där det finns förståelse för att man ibland vill vara ifred eller inte bli klappad på.

Så länge du respekterar Rex integritet och gränser så finns det en bästa vän för livet i honom!

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.