Rexy


Ras: Alaskan Husky
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 2 år
Vikt: Cirka 26 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Ja, stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Busig och alert
Om Rexy:

Rexy är en kille som älskar att gå i skogen och att utforska nya stigar och lukter. Han har stort behov att röra på sig och kunna springa av sig all sin energi. Att få springa av sig i vår stora rastgård är superroligt.

Rexy är en försiktig men nyfiken kille som behöver lite stöd när han träffar nya människor. Han måste få sin tid att öppna upp sig, men när han väl känner sig trygg är du hans bästa kompis. Rexy kan visa starka känslor kring resurser och du måste respektera hans integritet när han vill vara ifred.

Inomhus är han väldigt lugn och älskar att sitta i knät och bli kliad. Rexy är en hund som behöver oändligt med kärlek och ett hem att känna sig älskad av.

Vi söker:

Till Rexy söker vi ett aktivt och kärleksfullt hem utan barn. Han behöver någon med mjukt och lugnt handlag som kan hjälpa honom att våga blomma ut till den glada, roliga hund han är. Han vill gärna ha en stor inhägnad trädgård att springa lös.

Rexy är inte van vid att vara ensam, därför söker vi någon som kan vara med honom hela dagarna eller att få sällskap av annan hund. Han behöver någon som är trygg och som har massor av kärlek att ge. Är du Rexys nya trygga punkt i livet? Skicka in en intresseanmälan idag!

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.