Sally


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 25 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Försiktig och snäll
Om Sally:

Sally är snäll och trevlig tjej, som tycker mycket om att vara ute i skogen. När långpromenad står på schemat blir hon alldeles till sig av lycka, och får hon dessutom små uppdrag längst promenadens gång blir hon extra glad! Godisträd eller godissök är något hon tycker mycket om. Även spår eller andra former av nosework är någonting hon gärna skulle vilja testa på.  

Vi söker:

Sally kan vara lite försiktig och osäker vid mötet med nya människor. Därför behöver Sally få komma till ett hem som låter henne få ta tid på sig – och som ger henne den trygghet och stöttning hon behöver. Det nya hemmet behöver vara Sallys vägvisare och stöttepelare, så att hon kan få lite mer självförtroende.

Sally har många hundkompisar på Hundstallet som hon promenerar med dagligen. Det har fungerat bra att ta med Sally på gemensamma promenader – då hon är väldigt bekväm med de hundar hon känner. Men får hon ett oförberett hundmöte kan det hända att hon skäller och drar i kopplet mot den andra hunden. Ser man hunden i tid brukar det gå bra att avleda Sally (hon är väldigt godismotiverad). Finns det godis med i bilden visar Sally dessutom gärna upp sina konster och tricks för dig! Sally är en rolig hund, som gärna fortsätter att träna på olika kommandon tillsammans med sitt nya hem. Hon tycker även mycket om att bada, och är duktig på att simma. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet vill ta med henne på en simtur under sommaren, då detta är något hon uppskattar mycket! Nu söker Sally efter ett roligt och tryggt hem, som ger henne all den tid och kärlek hon behöver. Känner du att du kan ge henne det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på denna donna!

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.