Sari


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 35 cm
Ålder: Snart 6 år
Vikt: 19 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Mysig och snäll
Placeringsort:Alingsås
Om Sari:

Här har vi stallets mysigaste hund – Sari. Denna donna älskar uppmärksamhet mer än någon annan hund, och tackar aldrig nej till en mysstund i soffan. Sari lovar att bjuda på mycket mys, närhet och många skratt. Hon är en otrolig kelgris som nu söker efter ett hem där hon får spendera mycket tid tillsammans med sina nya ägare. När hon inte myser tycker hon om att vara ute och promenera i skogen, och då gärna ihop med någon av sina hundkompisar. Sari har idag ett flertal hundkompisar på Hundstallet som hon dagligen tar gemensamma promenader tillsammans med. Hon finner stort stöd i andra hundar och kan med fördel bo tillsammans med en annan hund.

Vi söker:

Till Sari söker vi ett hem som vill inkludera henne i det mesta. Sari har under sin tid på Hundstallet fått chansen att bo i jourhem vid ett antal tillfällen. Ett av jourhemmen tog med sig Sari till sitt kontorsjobb, vilket fungerade väldigt bra. Sari var enkel att ha med sig, och blev snabbt omtyckt av alla kollegor på kontoret. Därför kan hon tänka sig att fortsätta följa med till arbetsplatsen även i sitt nya hem. Dock hälsar Sari att det kan vara svårt att få saker gjorda när hon är där; Sari är så söt att det är svårt att hålla sig från att klappa henne! Sari njuter nämligen av varenda liten sekunds uppmärksamhet. Hon är väldigt kärleksfull och delar alltid med sig av kramar och pussar. Detta är med andra ord en otroligt generös tjej, trots att hon inte alltid haft det så lätt. Sari har inte fått den bästa starten i livet, men är trots det en otroligt snäll och fin tjej. På grund av sin bakgrund vill vi att Sari nu ska få ett otroligt fint och mysigt hem, som finns där som stöttepelare om hon skulle behöva det. Sari uppskattar minsta lilla, och blir ibland så glad när man klappar henne att hela kroppen börjar dansa.

Något som är viktigt att ha med sig är att Sari har medial patellaluxation. Detta är ingenting som Sari lider av idag – men det är ett stort plus om det nya hemmet har erfarenhet eller kunskap om patellaluxation och därmed vet hur de ska hantera det. Vi vill att Sari ska hamna i ett hem utan trappor så att hon slipper belasta sig för mycket. Hon ska inte heller leva ett för aktivt liv med springturer eller liknande aktiviteter. Sari nöjer sig istället med härliga promenader där hon får strosa runt i skog och mark. Hon skulle också vilja testa på spårning eller andra lugnare aktiviteter. Nu hoppas vi att underbara Sari kan få ett fint sista hem, där hon får all den kärlek hon förtjänar, med ägare som vägleder henne genom livet.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.