Sascha


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 30 cm
Ålder: Cirka 1,5 år
Vikt: 7 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Ja
Personlighet:Snäll och positiv
Om Sascha:

Sascha är en mjuk, fin och pigg kompis som vill hänga med på det mesta.

Nosen går i ett ute på promenad och allt ska undersökas och luktas på. Att gå välja-egen-väg-promenader är något Sascha verkligen uppskattar. Med sin vassa nos skulle han säkert tycka det var kul att få jobba med olika former av nosarbete som NoseWork eller viltspår.

Sascha tycker det är kul när det händer saker och skulle säkert bli en rolig träningskompis i andra former också, till exempel rallylydnad eller kanske tricks.

Vi söker:

Vi vet inte exakt vad Sascha varit med om tidigare i sitt liv. 98 procent av tiden är han framåt, glad och busig precis som en kille i hans ålder ska vara, men två procent av tiden så visar sig en stor osäkerhet hos Sascha i hemmiljö som inte visar sig på Hundstallet. Det kan gälla till exempel män, hantering och/eller resurser som vaktas. Därför är det otroligt viktigt att Saschas nya hem har tålamod, tid och förståelse för osäkra hundar, kan låta honom ha sina saker ifred och jobba med hanteringen på ett mjukt, långsiktigt plan så att det blir trevligt för alla.

Vi söker efter ett hem där Sascha får vara ensamhund, däremot gillar han andra hundar och vill gärna ha hundkompisar.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.