Sia


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 45 cm
Ålder: 2 år och 5 månader
Vikt: 27 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och mysig
Placeringsort:Alingsås
Om Sia:

Livsnjutaren Sia söker ett nytt hem! Sia är en glad och framåt tjej som tycker mycket om att vara nära. Hon älskar alla sorters upptåg, och tackar aldrig nej till ett äventyr. Sia är med andra ord en tjej som tycker om att upptäcka nya miljöer, träffa nya människor, samt att få lära sig mer om vad världen har att erbjuda! Hon är tillgiven och snäll, samt en riktig godis-gris. Bjuds det på godis blir hon väldigt ivrig – och vet nästan inte vad hon ska göra med sig själv!

Vi söker:

Till Sia söker vi ett hem som haft hund tidigare, gärna av hundtypen bully. Sia är en väldigt aktiv och framåt tjej som behöver få jobba mycket med den mentala och fysiska biten för att må bra. Därav vill vi helst att det nya hemmet ska haft liknande hundar tidigare, och därmed vet vilken träning hon behöver. Sia är en väldigt aktiv hund som tycker mycket om att vara ute i skogen och promenera. Får hon upp en doft av något vilt djur blir hon väldigt ivrig, och kan då bli stark i kopplet om hon vill undersöka saken vidare… Därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla henne, så att man inte åker kana efter Sia när hon springer efter något spännande i skogen! Sia är dock extremt godismotiverad, så hinner man distrahera henne med godis brukar hon oftast välja godiset istället.

Sia trivs i sällskapet med andra hundar, och har idag ett flertal hundkompisar på stallet som hon tar gemensamma promenader med varje dag. Hon har en förkärlek till bully-hundarna på stallet, och blir extra glad om någon av dessa ska ut och promenera samtidigt som henne. För oss är det ett stort plus om det nya hemmet kan fortsätta att erbjuda henne promenadkompisar, då det är något hon trivs väldigt bra med. Förutom andra hundkompisar och härliga promenader i skog och mark, skulle Sia väldigt gärna vilja testa på flera olika aktiveringsformer. Eftersom hon tycker att det är spännande med dofter kanske nosework eller spårning hade varit något för henne? Eller kanske härliga springturer? Vi vet faktiskt inte så mycket om Sias bakgrund, och därmed vet vi inte vad hon föredrar. Men det vi har märkt på stallet är att hon är en otroligt snäll och fin tjej, som är tacksam så länge hon får vara med. Får hon busa av sig i rastgården eller kampa med sina leksaker är det ett plus – men det bästa är ändå att få tillbringa tid tillsammans med någon hon tycker om. Därför söker Sia slutligen ett kärleksfullt och tryggt hem, som finns där som stöd – och som ger henne en självklar plats i soffan. Känner du att du kan erbjuda Sia det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på denna underbara donna.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.