Simba


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 50 cm
Ålder: 11 månader
Vikt: 25 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvan tonåring över 15
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Sprallig och glad
Om Simba:

Simba är en pigg, busig och glad kille som älskar att få uppmärksamhet och gillar att vara ute, oavsett väder. Han är en riktigt sprallig kille som kan göra känguruhopp rakt upp i luften, ibland får du en puss och ibland bara ett gott skratt.

När han träffar nya människor är kan han vara försiktig och behöver lite tid för att värma upp men när han känner sig trygg med dig finns det ingen tvekan i honom. Simba är en aktiv kille som behöver aktiveras för att må bra. Han vill säkert någon typ av aktivering där han även får använda huvudet och bygga självförtroende, till exempel blodspår, kroppsmedvetenhet- och koordination eller kanske nosework?

Vi söker:

Gulliga Simba vill upptäcka världen med någon där han får vara med om dagarna och uppleva och lära sig saker i lagom takt.

Han är fortfarande väldigt ung och vi ser att du har erfarenhet av denna hundtyp. Han behöver dig som är trygg och kan hjälpa honom att själv bli trygg och bygga upp sitt självförtroende. Simba tycker att promenadkompisar är kul men vill bo som ensamhund.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.