Simba


Ras: Pomeranian (stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 20 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 3 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Kasterad tik i liknande storlek
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Gosig och kärleksfull
Om Simba:

Här är gulliga Simba, hanär väldigt försiktig med nya personer men när han lärt känna dig har han oändligt med kärlek att ge. Simba älskar att ligga i famnen och gosa, man ser på hela honom hur han njuter när han får vara nära.

På promenad är han kavat, framåt och kan skälla på hundar som han tycker är lite konstiga. Hantering tycker Simba inte om och det kommer nya familjen behöva träna på så att han känner sig trygg med till exempel kloklipp och liknande hantering.

Vi söker:

Till Simba söker vi ett hem där han får hänga med på det mesta och vara med dig. Han vill gå mysiga promenader och kanske testa på någon form av aktivering där han får använda nosen. Simba behöver dig med ett mjukt förhållningssätt som förstår och kan hjälpa honom när han känner sig osäker. Han kan tänka sig att dela hem med en tik i liknande storlek.

Simba har patellaluxation och nya hemmet behöver vara införstådda med vad det innebär med rehabilitering. Han är nerklippt då han hans päls varit väldigt tovig.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.