Snorky


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 45-50cm
Ålder: 4år
Vikt: Ca 27kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Energisk och snäll
Om Snorky:

Här har vi underbara Snorky, han är en blandras med amstaff och är en kille full av energi och kärlek.

Han är en aktiv kille som gärna hänger med på långa skogspromenader samt älskar att få använda sin nos. Snorky är i behov av både fysisk och mental aktivering för att kunna må bra och han har ett stort intresse för att lära sig nya saker.

Även fast Snorky är en aktiv kille så kommer han aldrig säga nej till en mysstund i soffan då närhet och kärlek är allt vad han önskar sig.

Snorky kan idag gå upp i varv vid hundmöten så nya hemmet måste ha styrkan för att kunna hålla honom samt förståelse för detta.

Vi ser gärna att Snorky bor som ensamhund men han kan ha några promenadkompisar som han känner väl.

Vi söker:

Snorky söker ett aktivt hem, gärna någon som har erfarenhet av liknande raser sedan tidigare. Han behöver någon som är intresserad av att aktivera honom mentalt. Gärna någon som har intresse för rallylydnad eller nose work. Vi tror att Snorky hade älskat detta!
Snorky behöver bli sedd för den han är och någon som kan få honom att känna sig älskad och trygg.
Vi söker ett lugnt hem utan barn och andra djur då han inte är van vid detta sedan tidigare och han behöver en lugn miljö för att kunna slappna av.

Är du Snorkys nya äventyrare?

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.