Stina


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 2 år och 3 månader
Vikt: 26 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och snäll
Om Stina:

Här har vi Stina – en tokig tjej med mycket arbetslust!

Det bästa hon vet är att gå på långpromenader i skogen. Gärna om hon får ett uppdrag, så som att bära en leksak eller söka efter godis i mossan. Vid hundmöten kan Stina ibland reagera och göra utfall. Detta är något det nya hemmet måste fortsätta träna på, så hon blir trygg i mötet med andra hundar.

Inomhus är hon är mysig tjej som bara vill ha kärlek. Hon tycker mycket om att krypa upp i soffan, och längtar efter ett alldeles eget hem med massor av kärlek.

Vi söker:

Till Stina söker vi ett hem som har vana av större arbetande raser, och som är beredda på att jobba mycket med henne. Stina är lite försiktig vid nya miljöer och situationer, och kan behöva vägledning och stöttning. Vi vill att Stina kommer till ett hem med hundvana, och som kan erbjuda mycket aktivering både fysiskt och mentalt. Hon hade gärna testat på nya hundsporter så som viltspår, löpning med mera.

Stina hade helst bott i ett hus på landet, gärna med trädgård eller stora ytor att springa på. Hon älskar att springa fritt i vår stora rastgård – och vi vill att hon ska fortsätta ha möjligheten att få springa av sig. Vi ser gärna att hon kommer till ett hem där hon slipper få alltför många hundmöten, så hon kan få öva på detta i lugn och ro. Vid utfall blir hon väldigt stark, därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla henne.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.