Stina


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 45 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 26 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och rar
Om Stina:

Här är rara Stina, hon är en yster unghund med mycket energi. På promenader är det full fart och hon är positivt inställd till de mesta man vill hitta på med henne.

Andra hundar kan Stina reagera på och hon behöver lite utrymme och vägledning för att känna sig trygg vid hundmöten. I nya miljöer kan hon vara lite aktsam. Hon är en fantastiskt positiv och gullig tjej som har mycket att ge till den som tycker om att vara aktiv.

Vi söker:

Till Stina söker vi ett aktivt hem med hundvana. Hon behöver få utlopp för den energi hon har och aktiveras både mentalt och fysiskt för att må bra. Hundsporter, viltspår, löpning. Stina vill nog testa flera aktiveringsformer och tillsammans med dig hitta vad ni tycker om.

Den nya familjen behöver ha styrkan att hålla henne då hon kan bli stark på promenad om hon gör utfall. Stina vill gärna bo någonstans där det inte dyker upp hundar runt varje knut och skulle tycka att en väl inhägnad tomt att spana och sola på vore trevligt.

Kontaktperson:

ellen@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.