Sune


Ras: Blandras med chihuahua
Mankhöjd: Cirka 25 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 5 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och arbetsvillig
Placeringsort:Alingsås
Om Sune:

Denna spralliga och levnadsglade tok heter Sune! Hos Sune är det full fart som gäller, och det är precis det han söker i sitt nya hem; ett aktivt hem som vill träna med honom. Sune älskar att visa upp sina tricks, och drömmer nu om att få utöka detta och lära sig fler. Förutom att få öva på tricks och kommandon önskar han sig ett hem där han får vara med så mycket som möjligt, och som överöser honom med kärlek.

Vi söker:

Till Sune söker vi ett aktivt hem som vill jobba med sin hund. Sune tycker mycket om att gå på långpromenad, och hälsar att han alltid har velat följa med ut på en riktig hike eller vandring! Detta är nämligen en riktigt påhittig liten kille som är nyfiken på vad livet har att erbjuda. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet är lika äventyrligt som han, och vill se mer av världen och dess natur! Sune mår nämligen som bäst när han är ute i naturen och får undersöka nya dofter och stigar i sin egen takt. Får han dessutom kombinera skogspromenaden med lite godis- eller bollsök blir han extra glad. Han är helt enkelt en livsnjutare som ständigt är på jakt efter fler tokigheter!

Sunes svaga sida är hanteringsbiten. Kloklipp eller hantering inne hos veterinären är något han finner läskigt – och som han behöver fortsatt stöttning och vägledning med. Därför är det viktigt att Sunes nya ägare lägger ner mycket tid och engagemang på hanteringsbiten, för att kunna hjälpa honom så mycket som möjligt i vardagen. Dock får denna träning inte gå för fort fram, och det är viktigt att Sune och hans nya ägare bygger upp en bra relation innan man börjar hantera honom. Sune behöver få mycket uppmuntran och vägledning, för att kunna utvecklas – och det nya hemmet får helt enkelt inte skynda på detta. Vi tror att frivillig hantering samt klickerträning kommer att hjälpa Sune väldigt mycket, då han svarat bra på dessa metoder på stallet. Sune älskar att lära sig nya saker, och är otroligt lyhörd – så bara han får tid och tålamod från sitt nya hem tror vi att han kommer klara av även detta. Känner du att du kan erbjuda Sune ett fint hem, med massor av kärlek, tid och engagemang? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Sune.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.