Tanja


Ras: American Staffordshire Terrier (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 45cm
Ålder: 2 år
Vikt: Ca 20kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och busig
Om Tanja:

Tanja är en pigg och aktiv tjej som älskar att springa och sträcka på benen. Hon vill gärna bo i ett hus med en stor inhägnad trädgård där hon kan leka med bollar i timmar.

Tanja är en hund med mycket energi som kommer behöva mycket stimulering både fysiskt och psykiskt. Hon är en fantastiskt fin tjej som charmar alla hon möter. Hon kan dra en del i kopplet så hennes nya familj måste ha styrkan att kunna hålla henne.  

Vi söker:

Till Tanja söker vi en aktiv familj som ser henne som en självklar familjemedlem. Hon tackar aldrig nej till en promenad eller en mysstund i soffan. Tanja är en ung tjej som söker en trygg famn att upptäcka världen tillsammans med.

Tanja har inte varit ensam så mycket i sitt förra hem så vi söker en familj med minimal ensamtid och som vill ta ensamhetsträningen med ro.

Söker du en aktiv hund att dela din vardag med så kanske Tanja är hunden för dig!

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.