Tessie


Ras: Blandras med schäfer
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 34 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Barn över 15 år
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Social och aktiv
Om Tessie:

Tessie är en underbar tjej som älskar att kramas och är väldigt snäll.

Detta är en aktiv tjej med fart under tassarna. Hon hänger gärna med på olika äventyr, bada och simma är den stora favoritsysslan! Tessie är i stort behov av aktivering både fysiskt och mentalt för att må bra och något hon är grym på är bland annat att spåra. Tessie är väldigt social och vill alltid lära sig något nytt. Hon är även mycket godismotiverad och samarbetsvillig.

Tessie kan tycka hundmöten är något som är svårt och hon kan även göra utfall. Detta är något nya hemmet kommer att behöva fortsätta öva på. Idag har hon utvecklats något enormt och kan gå gemensamma promenader med några av våra hundstallshundar.

Med vägledning, tålamod och kärlek så kommer Tessie att bli en riktig stjärna.

Vi söker:

Fina Tessie söker dig som älskar att vara aktiv och hitta på olika äventyr. Det optimala hemmet för Tessie skulle vara i närheten av en liten sjö som hon kan få tillgång till och någon med stor erfarenhet av liknande raser.

Tessie är en tjej som har lätt att gå upp i varv när hon blir stressad och exalterad. Hon har utvecklats enormt hos oss men det nya hemmet kommer att behöva fortsätta att träna passivitet.

Hon tycker att det är jobbigt med viss hantering som exempelvis kloklippning vilket är något som hennes nya ägare får jobba på tillsammans med Tessie på ett positivt och belöningsbaserat sett.

Den som har lyckan att få lära känna Tessie, kommer att få en trogen bästa vän.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.