Thomas


Ras: Prazsky krysarik (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 20cm
Ålder: Ca 8år
Vikt: Ca 2kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Försiktig och snäll
Om Thomas:

Här har vi älskade lilla Thomas. Han är till en början lite blyg men när man byggt upp förtroendet blir han snabbt en trogen följeslagare. Thomas är pigg och alert och vill gärna hänga med och utforska tillsammans med sin familj. Thomas tycker att hantering är läskigt och jobbigt så nya hemmet kommer behöva respektera detta samt jobba med detta på ett positivt och belöningsbaserat sätt. Thomas älskar närhet och få ligga i knäet och mysa.

Thomas är en kille som gärna revirmarkerar och detta kommer nya hemmet behöva ta med ro och träna på. Han har väldigt lätt till skall och det bör nya hemmet vara införstådda i.

Vi söker:

Till vår älskade Thomas söker vi ett lugnt hem som har tidigare erfarenhet av försiktiga och blyga hundar. Thomas behöver bli accepterad för den han är och man måste ha förståelse för att han är en blyg kille med stor integritet.
Vi söker i första hand efter ett hem utan barn och andra djur då Thomas uppskattar lugn och ro, samt att han har visat resursförsvar mot andra hundar vid mat och sängplatser.
Thomas önskar att få ha tillgång till en mysig famn alla dygnets timmar, är det du?

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.