Thor


Ras: Staffordshire Bullterrier (med stamtavla)
Mankhöjd: -
Ålder: 8 år
Vikt: 20 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Kelsjuk och tillgiven
Placeringsort:Stockholm
Om Thor:

Nära, närmare, närmast, där vill Thor vara! Thor är en aktiv soffpotatis som mår som allra bäst på en mysig långpromenad i skogen eller tätt intill dig i soffan. Han törstar efter närhet och omtanke och tillbaka får du en riktig guldklimp som är med dig i vått och torrt. Thor har haft ett otryggt liv och behöver nu ett nytt, stabilt hem där han får skapa en trygg anknytning till sin familj!

Utöver soffmys och långa promenader i skogen så tycker Thor om att göra olika balansövningar, han tar sig an allt från parkbänkar till stubbar och cykelställ med stort engagemang och positiv attityd!

I ett hem där det finns en mycket stor hundvana skulle Thor eventuellt kunna bo med en annan trevlig hund. Thor är snäll mot hundar han känner, men kan vara lite för påträngande och glömmer lätt bort att den andra hunden kanske vill vara ensam i sin egen bubbla ibland. Då kan vi människor behöva hjälpa till och medla. Utomhus har Thor haft svårt för hundmöten, detta har blivit mycket bättre och vi tror att med tålamod och aktiv träning så kommer detta inte vara ett långsiktigt problem. I bilen är Thor trygg men han tycker inte om att åka långa sträckor på motorväg och vill helst inte göra detta mer än i undantagsfall.

Thor önskar sig ett lugnt liv med rutiner och snälla människor som tycker om långa promenader lika mycket som han gör!

Thors utmaning i livet är hantering, han tycker att både kloklippning och örontvätt är jättejobbigt, han behöver stöd och en tålmodig människa som kan utarbeta en strategi för att hantera detta.

Vi söker:

Vill du gå långa mysiga promenader i skog och mark, dricka kaffe i solen och njuta av lugnet och kvalitetstid med din bästa kompis? Vill du dela din soffa och säng med en kelsjuk varm och gosig vovve som mår som bäst när han får sova i ditt knä eller tätt intill dig under täcket? Då är du kanske rätt människa för Thor! Thor behöver ett hem där han får mycket tid och minimalt med ensamhetstid. Han söker en trygg tillvaro där han får fortsätta att blomma ut och känna sig trygg och älskad!

Till Thor söker vi ett lugnt hem, med lugna människor och relativt fasta rutiner. Thor vill inte bo i ett hem med barn eftersom han har lätt för att bli stressad. Vi vill gärna att du har erfarenhet av hundar som tycker att det är jobbigt med hantering och hundmöten.

Kontaktperson:

zandra@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.