Titti


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 45 cm
Ålder: 9 månader
Vikt: 16 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Sprallig och busig
Placeringsort:Alingsås
Om Titti:

Titti är en glad och aktiv tjej på 9 månader. Hon har mycket energi i sig, och älskar att följa med ut på långa promenader eller att rusa runt i vår stora rastgård. Titti älskar dessutom att leka, och blir extra glad om hon får busa runt med sina kampsnören eller bollar. Hon tycker också om olika former av aktiveringsleksaker, som exempelvis att ”öppna paket” eller att på andra sätt få kämpa lite för sin mat. Titti är en påhittig tjej som utlovar mycket bus och många skratt till sin nya familj.

Vi söker:

Till Titti söker vi ett hem som har hunderfarenhet sedan innan, och som vill engagera sig mycket i sin hund. Titti behöver mycket fysisk och psykisk stimulans för att må bra – och hade troligtvis älskat att få testa på många olika aktiviteter i framtiden. Något som hon säkerligen hade varit bra på är rallylydnad eller olika sorters sökövningar! Så länge hon får använda både huvud och kropp är hon nöjd. Titti tycker mycket om att gå på långa promenader, och älskar när hon får kombinera promenaderna med just sök- eller lydnasövningar. Hon tycker mycket om att söka efter gömda godisar, samt att träna på olika kommandon längst promenadens gång.

Titti har ett flertal hundkompisar på stallet som hon brukar ta gemensamma promenader med. Hon har funkat väldigt bra med dessa hundar, men får hon ett oväntat hundmöte ute på promenad kan hon gå upp i varv och börja skälla. Ligger man steget före och ser hunden innan henne är hon dock enkel att avleda med kontaktövningar. Titti tycker mycket om att ta gemensamma promenader med andra hundar, och skulle därför gärna vilja fortsätta ha promenadkompisar även i sitt nya hem. Något annat som Titti skulle vilja fortsätta med i sitt nya hem är långa mysstunder. Titti är nämligen en otroligt mysig liten tjej, som suger åt sig all uppmärksamhet hon kan. Hon har mycket kärlek att ge, och längtar nu efter att få dela med sig av den till sitt nya hem. Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Titti.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.