Tora


Ras: America Staffordshire Terrier (ej stamtavla)
Mankhöjd: Ca 45cm
Ålder: 2,5år
Vikt: Ca 23kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Närhetssökande och aktiv
Placeringsort:Staffanstorp
Om Tora:

Tora är en aktiv och glad tjej på 2,5år som älskar livet. Hon spenderar gärna dagen tillsammans med sina människor ute i skogen eller med någon aktivitet. Tora är nämligen en stjärna på barmarksdrag och hade älskat att få fortsätta med det.

Ute på promenad är Tora både lugn och nyfiken men kan bli stark om hon ser något hon vill springa efter. Hon kan göra utfall mot andra hundar och nya hemmet kommer behöva ha styrkan för att orka hålla henne.

Tora älskar att använda nosen och är väldigt godismotiverad. Om kvällarna vill hon ha en given plats i soffan, gärna så nära man bara kan. Hon är inte så medveten om sin storlek och bufflar gärna in sig i famnen. Tora är en tjej som kommer behöva både mental och fysisk aktivering för att må bra.

Tora har en väldig separationsångest och tycker att det är jobbigt när man lämnar henne. Det behöver det nya hemmet ta med ro och i hennes takt. Hantering tycker Tora är läskigt och det nya hemmet måste ha erfarenhet av att träna hantering på ett positivt och belöningsbaserat sätt.

Vi söker:

Till Tora söker vi ett aktivt hem där hon har en plats i både soffa och säng. Vi söker dig som letar efter en bästa kompis att göra allt med och som är villig att anpassa livet lite efter Tora. Hon är en krävande tjej och behöver få utlopp för sin energi. Tora hade älskat att ha en trädgård där hon kan springa och leka fritt.

Tora har tidigare bott med barn och det har gått bra. Då hon är en krävande hund ser vi helst att hemmet inte har små barn eller andra djur.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.