Totte


Ras: Chihuahua
Mankhöjd: Cirka 20 cm
Ålder: Snart 6 år
Vikt: 4,6 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana barn
Kan bo med hund:Kan bo med hund i samma storlek
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Lättlärd och sprallig
Om Totte:

Denna spralliga tok heter Totte! Han är en levnadsglad kille som snart är 6 år gammal. Hos Totte är det full fart som gäller, och det är precis det han söker i sitt nya hem; ett aktivt hem som vill träna mycket med honom. Totte älskar att visa upp sina tricks, och drömmer nu om att få utöka detta och lära sig fler. Förutom att få öva på tricks och kommandon önskar han sig ett hem där han får vara med så mycket som möjligt, och som överöser honom med kärlek.

Vi söker:

Till Totte söker vi ett aktivt hem som vill jobba med sin hund. Totte tycker mycket om att gå på långpromenad, och hälsar att han alltid velat följa med ut på en riktig hike eller vandring! Han är en påhittig liten kille som är nyfiken på vad livet har att erbjuda. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet är lika äventyrligt som han, och som också vill se mer av världen och dess natur! Totte mår nämligen som bäst när han är ute i naturen och får undersöka nya dofter och stigar i sin egen takt. Får han dessutom kombinera skogspromenaden med lite godis- eller bollsök blir han extra glad. Han är helt enkelt en livsnjutare som ständigt är på jakt efter fler tokigheter!

Något som Totte inte är speciellt bekväm med är hanteringsbiten. Speciellt inte kopplat till veterinärvård. Totte tycker det är läskigt att vara hos veterinären eller att bli hanterad, vilket är något som kommer behöva fortsatt träning och stöttning. Totte behöver därför få komma till ett hem som har tid och engagemang att fortsätta träna honom i detta – så att han kan bli trygg i hanteringen. Förutom tid och engagemang önskar sig Totte ett hem där han kan få mycket kärlek och trygghet – samt hundkompisar att promenera tillsammans med. Totte fungerar bra med andra hundar, och speciellt hundar i samma storlek som han! Han blir nämligen väldigt ofta intresserad av chihuahuor eller pomeranians, och önskar sig därför fler kompisar – om det inte redan finns andra hundar i hemmet förstås! Nu hoppas Totte kunna hitta sitt drömhem! Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Totte.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.