Turbo


Ras: American bully
Mankhöjd: Ca 50 cm
Ålder: 5 år
Vikt: 28,5 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Lugn och mysig
Om Turbo:

Turbo är en lugn och snäll kille som tycker om att varva långa skogspromenader med mysstunder i soffan. Det kan ta en stund att lära känna honom, men när man väl vunnit hans förtroende är han en glad kille som gärna vill upptäcka nya saker tillsammans! Han är duktig på att använda nosen, och hade säkerligen gärna testat på nosework. Annan aktivering, så som agility, rallylydnad eller weight pull, hade troligtvis också varit spännande för Turbo!

Vi söker:

Till Turbo söker vi ett hem som har erfarenhet av rasen sedan tidigare, och som ger honom den aktivering han behöver. Turbo behöver både mental och fysisk aktivering, och vi ser gärna att det nya hemmet arbetar mycket med detta. Det är ett stort plus om det nya hemmet tänkt öva någon form av hundsport med honom, vilket hade gjort honom gott!
Det nya hemmet behöver ha styrkan att orka hålla honom när han blir stark på promenad. Det händer att Turbo blir exalterad när han får syn på vilda djur, vilket är något det nya hemmet måste vara beredda på.

Nu är det dags för Turbo att finna sin trygga punkt. Känner du att det är du? – Skicka in en intresseanmälan på Turbo!

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.