Vanja


Ras: Blandras med norsk älghund och labrador
Mankhöjd: ca 48-50
Ålder: 4 år 11 mån
Vikt: ca 21 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja
Kan bo med hund:Ja med en trygg och stabil hund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Aktiv och snäll
Placeringsort:Stockholm
Om Vanja:

En pigg och aktiv tjej på snart 5 år som behöver mycket aktivering och stimulans för att må bra. Vanjas favoritsysselsättning är att få springa i skogen och sedan mysiga mysstunder i soffan. Hon är en tjej som vill ha mycket kärlek, uppmärksamhet och lugn o ro.

Vi söker:

Till gulliga Vanja söker vi en aktiv familj som gillar att vara ute mycket i skog och mark. Hon skulle uppskatta så mycket efter någon som gillar att hålla på med rallylydnad, agility, tricksträning. Vanja gillar att vara ute på joggingturer och ser framemot att fortsätta göra det i hennes nya familj.

Vanja är en väldigt glad och positiv tjej som gillar att hitta på saker, oerhört smart, lättlärd och kvicktänkt.

Hon tycker att en viss hantering är jobbig och det måste hennes nya hem acceptera och ge henne den tid som hon behöver.

Att åka bil är något som Vanja kan tycka är jobbigt, det går bättre att hon får sitta i bil sele än i en bur. Det har blivit några framsteg och om man bara ger henne tålamod och att man kör jättekorta sträckor med roliga grejer efteråt så kommer det bli bättre och bättre.

Vanja är duktig på att gå och lägga sig inomhus men har ganska svårt att vara i ro under längre stunder. Hon lyssnar mycket efter ljud och vaktar/larmar och kan då skälla mycket, gå upp i varv och bli flåsig.

Vanja vill helst bo på landet där hon får komma ner i lugn och ro och trivs bäst med att ligga och slappa i trädgården.

Hundmöten går oftast helt problemfritt så länge hunden inte dyker upp för plötsligt, detta är något som hennes framtida familj behöver fortsätta träna på.

 

 

 

 

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.