Wille


Ras: Blandras med pomeranian
Mankhöjd: Cirka 20 cm
Ålder: 10 år
Vikt: Cirka 5 kilo
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Reserverad och aktiv
Om Wille:

Wille är en herre på 10 år som nu söker efter sin trygga punkt.

Detta är till en början en reserverad kille, men när man väl lärt känna honom följer han gärna med dig ut på långpromenader. Trots sin ålder är han väldigt energisk och kan gå hur långt som helst. Förutom långpromenader är favoritsysslan att åka bil, se på TV, samt att mysa i sin bädd. Wille är inte van vid att vara ensam, och måste få komma till ett hem som erbjuder minimalt med ensamtid.

Wille vaktar sin mat och leksaker. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet har tidigare erfarenhet av hundar med resursförsvar, och vet hur de ska jobba vidare med detta.

Vi söker:

Till Wille söker vi ett lugnt och tryggt hem som inte går för fort fram. Wille har efter många plötsliga förändringar blivit väldigt osäker och rädd av sig. Därför behöver han nu ett hem som låter honom få landa i sin egen takt, och som är där för att stötta och hjälpa honom. Wille behöver få vänja sig vid nya saker i sin takt, och inte bli pressad. Känner han sig pressad morrar han eller biter i försvar. Därför är det viktigt att man inte pressar honom, utan istället låter honom vara; han tar kontakt när han känner sig redo. Det tar lång tid att lära känna honom, vilket det nya hemmet måste vara beredda på. Men när man väl kommit över den tröskeln är han en mysig och otroligt lojal kille som garanterat kommer bli din bästa vän.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.