William


Ras: Dobermann (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 60cm
Ålder: 1år
Vikt: Ca 30kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Hundvan katt
Personlighet:Stark och arbetsvillig
Om William:

William är en 1 årig kille som har fart under tassarna. Han är väldigt arbetsvillig och har lätt för att lära sig nya saker. Att få lov att jobba med sin nos är något William föredrar, han älskar att spåra.

William är fortfarande väldigt ung men har idag kommit väldigt långt med ensamhetsträning och är rumsren. Han kan vara osäker kring hundmöten ute på promenad och kan då göra utfall och kan bli stark, han kan även göra utfall mot cyklister. Vi ser gärna att någon som har styrkan att hålla honom i dessa situationer. William tycker att hantering är väldigt jobbigt och detta är något den nya familjen kommer att behöva jobba med på ett positivt och belöningsbaserat sätt så att William kan känna sig bekväm i dessa situationer.

William är en kärleksfull kille som älskar närhet och vill gärna hänga med på familjens alla äventyr.

Vi söker:

William är en kille som behöver en lugn och trygg familj att landa i. Han vill få känna trygghet och kärlek samt få vara en självklar del i familjens alla utflykter. Han söker i första hand ett hem med inhägnad trädgård som han kan få busa av sig i. William kommer behöva både mantal och fysisk aktivering för att må bra.
Om William själv får önska skulle han väldigt gärna fortsätta utveckla sitt intresse för spårning.
William behöver någon som har tid för att han ska få upp sitt självförtroende ännu mer och gärna någon som har stor erfarenhet av denna typ av ras, och någon som tycker detta ska bli ett kul äventyr tillsammans med honom. Är det du?

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.