Xtra


Ras: Tysk Schäferhund
Mankhöjd: ca 55 cm
Ålder: 7 år
Vikt: 30 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Ja
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Mjuk och snäll
Om Xtra:

Fina Xtra är en schäfer med stamtavla i norska kennelklubben. Xtra är väldigt rar och mjuk, hon ligger gärna och slappar på soffan eller i din famn. På promenad är hon pigg och framåt, känner hon sig stressad kan hon varva upp lite men med en trygg lugn person är hon lätt att vägleda rätt. Hon går bra ihop med rätt hund, att leka och gå gemensamma promenader tycker Xtra är roligt. Hon är intresserad av vilt och kan dra när hon ser vilt eller katter.

Vi söker:

Xtra söker en aktiv familj som kan ge henne mycket tid och kärlek. Hon tackar aldrig nej till mys eller promenader i skogen. Hon vill dela vardagen med er och vara med på det ni hittar på. Nosarbete som spår eller blodspår skulle Xtra säkert tycka om att pyssla med. Hon kan tänka sig att dela hem med en annan lugn hund, gärna på lantligt med en tomt att strosa runt på mellan promenader. Xtra har på Hundstallet påbörjat rehab för sin kropp och framför allt bakdelen vilket nya hemmet behöver fortsätta med för att ge henne bästa förutsättningar framåt livet. Xtras uppfödare är kontaktade.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.