Yoshi


Ras: Pomeranian (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 20-25cm
Ålder: 5 år & 7 månader
Vikt: Ca 2,1 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Äldre tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Lekfull & Livlig
Placeringsort:Stockholm
Om Yoshi:

Här är gulliga Yoshi! En pigg herre på 5 år som tycker om att springa och leka med bollar. Yoshi är rätt så svår att charma oftast, men när han väl har fått känna en så blir det många pussar och att man få hantera honom lite bättre än innan. Under promenaderna så brukar han vilja få skjuts uppe i famnen och sedan gå ner ibland när det är dags att göra ifrån sig.

Vi söker:

Till Yoshi söker vi helst en familj som har erfaret av denna typ av ras eller liknade då vissa kan vara lite svåra med hanteringen och han behöver någon som kan läsa av hans signaler och bygga upp förtroendet mellan varandra. Yoshis framtida hem kommer att behöva träna mycket på hanteringen då han förmodligen inte har övat så mycket på det tidigare i hans liv.

Vi har gått gemensamma promenader här på stallet där han fungerar bra med några stycken men dom får inte komma allt för nära, då kan han säga ifrån med sitt lilla söta skall. Vi tror att Yoshi skulle trivas bäst med en egen familj där han får all uppmärksamhet och kärlek, men absolut snälla och trevliga promenadkompisar som han kan få gå med. Han behöver någon som kan ge honom mycket tid, tålamod och respekt med hans hantering.

Han skulle kunna bo i både lägenhet eller i hus, men i ett lugnt område då han kan skälla på ljud.

Yoshi har ett medfödd sammanväxning i ländryggen, det kan innebära för hans framtida familj att behöva stärka kroppen med rätt rehab och bra promenader i skogen. Han har även patuella luxation grad 2, men som i dagsläget inte behöver en operation.

Känner du att du kan ge honom vad han behöver? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Yoshi.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.