Zigge


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 35 cm
Ålder: 2 år
Vikt: Cirka 13 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Har tidigare bott med katt
Personlighet:Gullig och nyfiken
Om Zigge:

Detta är söta Zigge! Han är en kille på 2 år som är glad och nyfiken, han längtar efter sin bästa vän som kommer att vägleda honom i livet och ge massor med kärlek.

Zigge är fantastisk men han har en stor osäkerhet och det visar sig mycket vid hundmöten och för höga ljud. Han behöver någon som hjälper honom med det i hans takt. Han är även osäker och reserverad med de människor han inte känner.

Han har stor jaktinsikt, vilket hans nya hem måste ha i åtanke. En av Zigges favoritsaker här i livet är bollar och frisbee.

Vi söker:

Zigge söker dig som ger honom trygghet och hittar på roliga aktiviteter. Då han reagerar på höga ljud, ser vi att du bor mer lantligt och inte mitt i stan. Han älskar härliga skogspromenader och även om han inte vill dela sitt hem med en hund så kan han absolut tänka sig en promenadkompis.

Zigge kan skälla bland annat på cyklister, bilar och barnvagnar, något som hans nya hem måste tänka på.

Efter en mysig dag tillsammans så vill han gärna sova i sängen. Är Zigge din nya bästa vän? Skicka in din intresseanmälan idag!

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.