Zorro


Ras: Mastín Espanol
Mankhöjd: Cirka 75 cm
Ålder: 4 år
Vikt: Cirka 70 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Lugn och mysig
Om Zorro:

Zorro är en lugn och trevlig herre. Han letar efter ett hem på landet med stora ytor där han får strosa runt och patrullera. Han är mycket följsam och har inga problem med att gå fint i koppel, däremot om det kommer en hare eller annat vilt kan han bli riktigt stark.  

Zorro tycker heller inte om andra hundar och det är något den nya familjen måste vara beredd att arbeta med. Vid hundmöten blir Zorro jättestark och det är viktigt att den nya familjen ska kunna hålla honom. 

Zorro tycker det är lite jobbigt med hantering. Han gör stora förbättringar men han behöver en trygg och lugn miljö att fortsätta träna på att bli bekväm. 

I rasens natur förekommer vakt och han vaktar gärna sitt revir och är initialt lite reserverad mot främlingar. Men när Zorro är trygg med dig släpper han dig aldrig ur syne. Han är en underbar grabb med väldigt stort hjärta. Han kommer bli din allra bästa livskamrat. 

Vi söker:

Till Zorro söker vi ett lugnt och fridfullt hem på landet där han får gå fritt och strosa runt. Vi söker dig som har vana av större raser och har ork att hålla en stor och stark hund.

Zorro behöver en familj som har massa kärlek att ge. Vill du ha en stor nallebjörn hemma i soffan? Skicka in en intresseanmälan!

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.