Företagsgåva

Vill ditt företag sponsra Hundstallet?


Att vara ett vänföretag/sponsor till Hundstallet

Genom att sponsra Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen (SHF) visar Ni omvärlden att Ni har gjort ett aktivt val och tar ett samhällsansvar samt stärker den viktiga roll som både företag och ideella föreningar har i vårt samhälle. Att vara sponsor till SHF är en fin investering både för Ert företag och för Hundstallet, som då kan fortsätta sitt arbete för att hjälpa vanvårdade hundar och ge dem en andra chans.

Beroende på vad det handlar om för typ av sponsring så arbetar vi tillsammans fram ett skriftligt avtal.Viktigt är dock att de företag och/eller de produkter det handlar om, och som vi ingår ett samarbete kring, främst gynnar våra hundar (ex Purina) eller personalen i andra hand, men då självklart i deras yrkesutövning (ex Volkswagen och Icebugs).
Läs gärna mer om vår policy kring sponsorskap här »Åkeshov i april 2018

Vill ditt företag skänka en penninggåva!

Att driva Sveriges största hem för hundar kräver resurser. Genom att skänka en företagsgåva gör du skillnad. Du skänker enkelt en företagsgåva genom att fylla i formuläret nedan (välj fliken Företag) och välja belopp och betalsätt. Hundstallet tackar på förhand!

 

 

Hundstallet sparar och behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. För mer info om hur vi behandlar dina personuppgifter se: https://hundstallet.se/om-oss/integritetspolicy/

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.