Belle


Ras: Blandras med siberian husky
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 2 år
Vikt: 16 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Ja, har tidigare bott med andra hundar
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Försiktig och aktiv
Om Belle:

Belle är en snäll och försiktig tjej, vars favoritintresse är härliga skogspromenader och att få springa lös i vår stora rastgård. Hon är busig, tycker om att spåra, samt älskar att få gos! Den 21/3 föddes hennes valpar (Brie, Balder, Blaze och Björne). Valparna har nu fått flytta till sina nya hem, och nu är det Belles tur att göra samma sak.

Vi söker:

Till Belle söker vi ett tryggt och lugnt hem som har massor av kärlek att ge henne. Eftersom Belle kan vara lite försiktig till en början är det viktigt att det nya hemmet inte går för fort fram, utan låter henne få ta tid på sig. När hon väl lärt känna dig visar hon snart upp sin busiga sida! Då bjuder hon gärna upp till lek, kastar sig iväg i full fart eller gräver ner sina leksaker. Belle är en rolig och väldigt aktiv hund, som hade älskat att få testa på olika aktiviteter. Hon tycker mycket om att vara ute i naturen, och hade säkerligen gärna följt med ut på vandring eller en springtur när hon landat i sitt nya hem. Hon har ingen erfarenhet av drag sedan tidigare, men det är också något som hon gärna hade velat testa på!

Belle är inte van vid vardagliga sysslor och rutiner. Därför måste det nya hemmet vara beredda på att lägga ner tid på träning med rumsrenhet, hantering (så som tandborstning, kloklipp) med mera. Hon behöver helt enkelt få komma till ett hem som är beredda på att ge henne en massa tid, kärlek och helt enkelt visa henne världen.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.