Utlämning av hund

Information till dig som ska hämta ut din hund

OBS! Informationen gäller inte dig som är intresserad av en omplaceringshund. Informationen riktar sig till dig som ska hämta ut en hund som till exempel omhändertagits av polisen, sprungit bort eller av annan anledning lämnats på Hundstallet. 

Innan ni kommer och hämtar hunden måste ni kontakta oss så att vi kan avtala en tid (hunden kan till exempel vara ute på en promenad).

Kontakta oss på telefon 08-20 38 48 (Stockholm) eller 040-623 65 00 (Skåne). Kan vi inte svara eller om det inte är telefontid; lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Allmän information

Kostnaden för att hämta ut en hund är 295 kronor per påbörjat dygn. Det kan också tillkomma transportkostnader. Har hunden varit på Hundstallet en lite längre tid får man även räkna med andra kostnader såsom veterinärbesiktning och vaccination. Ni blir alltid upplyst om kostnaden när ni tar kontakt med oss. Vi ser gärna att ni betalar med kort.

Vid utlämning av hund krävs att ni har legitimation med er. Har ni ingen giltig legitimation görs förutsättningarna för utlämnande av hund upp vid vår första kontakt (innan ni hämtar hunden).

 

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.