Hundstallet Väst

I september 2020 fick vi bygglov för vårt tredje hundstall i Alingsås och den 23 februari 2021 togs det första spadtaget. Förhoppningsvis kommer vi att kunna slå upp dörrarna under våren 2022. Hundstallet Väst blir en modern och hållbar anläggning, specialutformad för att ge våra hundar det bästa tänkbara liv så länge de är hos oss. Här finns fina omgivningar som passar perfekt för promenader och aktiviteter.

Vill du läsa mer om bygget av Hundstallet Väst? Då ska du kika in här.

Våra tre hundstall

Åkeshov

Hundstallet Stockholm

Sedan 2005 finns Hundstallet i Åkeshov, ett stenkast från tunnelbanan och Åkeshovs slott. Här finns massor av härliga promenadstigar i skogarna och även en sjö att kunna bada i.

Alingsås

Hundstallet Väst

Nu är bygget av vårt tredje hundstall i Alingsås äntligen ingång! Förhoppningsvis kommer vi att kunna slå upp dörrarna under våren 2022.

Staffanstorp

Hundstallet Skåne

Mitt på en åker utanför Staffanstorp i Skåne ligger vårt andra hundstall. Här finns en egen träningshall som våra hundar älskar!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.