Hundstallet Väst

I september 2020 fick vi bygglov för vårt tredje hundstall i Alingsås. Om allt går som det ska kan vi sätta spaden i marken och börja bygga redan i december 2020. Förhoppningsvis kommer vi att kunna slå upp dörrarna under 2022. Hundstallet Väst blir en modern och hållbar anläggning, specialutformad för att ge våra hundar det bästa tänkbara liv så länge de är hos oss. Här finns fina omgivningar som passar perfekt för promenader och aktiviteter.

Våra tre hundstall

Åkeshov

Hundstallet Stockholm

Sedan 2005 finns Hundstallet i Åkeshov, ett stenkast från tunnelbanan och Åkeshovs slott. Här finns massor av härliga promenadstigar i skogarna och även en sjö att kunna bada i.

Alingsås

Hundstallet Väst

Nu har vi fått bygglov för vårt tredje hundstall i Alingsås. Förhoppningsvis kommer vi att kunna slå upp dörrarna under 2022.

Staffanstorp

Hundstallet Skåne

Mitt på en åker utanför Staffanstorp i Skåne ligger vårt andra hundstall. Här finns en egen träningshall som våra hundar älskar!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.