EvenemangEvenemang

Hundstallet på MyDOG 2024

Snart är det äntligen dags för MyDOG i Göteborg mellan den 11-14 januari kl 09,00-17,30. Hundstallet kommer bland annat att presentera ett antal... Läs mer»

Aktuellt

Hjälp till veterinärvård

Den 19 oktober arrangerar vi tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen Hjälp till veterinärvård. Vi öppnar upp vår mottagning för hundar... Läs mer»

Aktuellt

Öppet Hus i Alingsås 9/9

Nu på lördag den 9 september mellan klockan 11-15 är det äntligen dags för vårt Öppna Hus i Alingsås. Under dagen kommer vi att visa... Read... Läs mer»

Aktuellt

Öppet Hus i Staffanstorp

Den 18 juni mellan klockan 13-17 är det äntligen dags för vårt Öppet Hus i Staffanstorp. Under dagen kommer vi att presentera några av de...... Läs mer»

Aktuellt

Öppet hus i Åkeshov 27 maj

Äntligen är det dag för Öppet Hus i Åkeshov, den 27 maj mellan klockan 11-15 öppnar vi upp dörrarna. Under dagen kommer ni kunna få... Read... Läs mer»

Aktuellt

Hundpromenaden 2023

Nu är det äntligen tid för årets Agria hundpromenad som är till förmån för våra hundar på Hundstallet. I år arrangeras hundpromenaden... Läs mer»

Aktuellt

Vårens Öppna Hus

Nu är det äntligen återigen dags för oss att välkomna er till Öppet Hus. Den 27 maj anordnar vi Öppet Hus i Stockholm och den... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Fri veterinärvård den 16/3

Den 16/3 är det återigen tid för Fri veterinärvård, detta som vi arrangerar tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen. Vi öppnar upp vår... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet besöker Gothenburg Horse Show

Mellan den 23- 26 februari kommer vi tillsammans med Agria att finnas på plats i Gothenburg Horse Show. Gothenburg Horse Show är en av världens...... Läs mer»

Evenemang

Välkommen till Hundstallets julmarknad 26 november

Nu är det äntligen dags för vår årliga julmarknad på vårt hundstall i Åkeshov. Den 26 november mellan klockan 11-15 är både två- och... Läs mer»