EvenemangAktuellt

Fri veterinärvård den 16/3

Den 16/3 är det återigen tid för Fri veterinärvård, detta som vi arrangerar tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen. Vi öppnar upp vår... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet besöker Gothenburg Horse Show

Mellan den 23- 26 februari kommer vi tillsammans med Agria att finnas på plats i Gothenburg Horse Show. Gothenburg Horse Show är en av världens...... Läs mer»

Evenemang

Välkommen till Hundstallets julmarknad 26 november

Nu är det äntligen dags för vår årliga julmarknad på vårt hundstall i Åkeshov. Den 26 november mellan klockan 11-15 är både två- och... Läs mer»

Evenemang

Kom och fira med oss den 3 september!

Äntligen! Den 3 september kl 11 är det dags för den officiella invigningen av Hundstallet Väst för allmänheten och det firar vi med både en...... Läs mer»

Evenemang

Nu är det dags för årets viktigaste promenad!

Foto: Kickan Nikolic Den 21-22 maj anordnar Agria årets Hundpromenad till förmån för Hundstallets hundar. Förra året vart den en riktig succé... Läs mer»

Evenemang

Varmt välkomna på vårens Öppet Hus!

Nu är det äntligen dags för vårens Öppet Hus som kommer hållas både på vårt stall i Staffanstorp, Skåne och i Åkeshov, Stockholm. Kom... Läs mer»

Evenemang

Fri veterinärvård

Den 16 februari arrangerar vi tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen Fri veterinärvård. Vi öppnar upp vår mottagning för hundar vars... Läs mer»

Evenemang

Hundstallets Julmarknad

Äntligen är vi tillbaka! Vi är så glada över att kunna välkomna er den 4:e december 2021 då vi anordnar vår Julmarknad på Hundstallet i...... Läs mer»

Evenemang

Fri veterinärvård den 4 oktober

Den 4:e oktober mellan klockan 10-15 öppnar Hundstallet upp vår veterinärmottagning i Åkeshov och ger gratis veterinärvård till hundar vars... Läs mer»

Evenemang

Agria hundpromenad 2021

Helgen den 18-19 är det äntligen dags för Agrias hundpromenad. Även detta år kommer eventet att ske digitalt och du kan delta oavsett var du...... Läs mer»