Vill du bli volontär och hjälpa hemlösa hundar?

På grund av rådande omständigheter kan vi tyvärr inte ta emot fler volontärer just nu, varken i Skåne eller i Stockholm. Vi kommer annonserar här och på sociala medier när vi öppnar upp ansökningarna. Håll utkik!

Att vara volontär är ett fint sätt att stötta Hundstallets verksamhet med tid och engagemang. Alla våra hundar behöver komma ut på långpromenader, leka, få sällskap och kärlek. Målet är att alla hundar varje dag ska få stimulans och bli fysiskt och psykiskt trötta. Våra volontärer är oerhört viktiga för oss och hundarna.

Som volontär på Hundstallet hjälper du till att rasta och promenera hundar men även övrig skötsel som att tvätta och städa.

För att bli volontär ska du kunna vara här minst tre pass à tre timmar i månaden. Dina pass schemaläggs och kan ligga under dag- och kvällstid, vardag som helg. Du väljer själv vilka pass som passar just dig. Du får också hjälpa till under våra Öppna Hus.

Du behöver ha hundvana samt följa våra regler och riktlinjer.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.