AktuelltMånadens Kampanj

267 utsatta hundar fick nya hem under första halvåret i år!

Härliga nyheter! Under första halvåret i år har Hundstallet hittat nya kärleksfulla hem till rekordmånga av hundarna som av olika anledningar... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet gästar Under 15

Hundstallet gästar podden Under 15. Vi berättar om vår verksamhet och vilka hundar vi får möta i vår vardag. Dessutom berättar vi om vår... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet Åkeshov söker receptionist

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och administration? Vill du vara med och ge hundar en andra chans? Då ska du söka... Read... Läs mer»

Aktuellt

Öppet Hus i Alingsås 9/9

Nu på lördag den 9 september mellan klockan 11-15 är det äntligen dags för vårt Öppna Hus i Alingsås. Under dagen kommer vi att visa... Read... Läs mer»

Månadens hund

Kiwi

Vi hämtade Kiwi på Hundstallet i Staffanstorp, 70 mil hemifrån, för snart fem månader sedan. Vi är så glada att vi inte lät oss stoppas...... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet söker timanställd hundskötare till Alingsås

Har du gedigen kunskap om hundar och drivs av att göra skillnad för utsatta hundar?  Då är du kanske en av Hundstallets nya hundskötare.... Läs mer»

Månadens Kampanj

Gör skillnad för en hemlös hund på alla hundars dag

Idag är det alla hundars dag, en dag då hundar firas lite extra, men det är många hundar som inte blir uppmärksammade för att de... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet söker timanställd hundskötare till Åkeshov

Har du gedigen kunskap om hundar och drivs av att göra skillnad för utsatta hundar?  Då är du kanske en av Hundstallets nya hundskötare.... Läs mer»

Aktuellt

Nordic Dog Days 2023

Denna helg kommer vi att besöka Nordic Dog Days 2023 på Nolia i Umeå. Vi kommer att finnas i vår monter under hela lördagen och... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Luna

Jag är uppvuxen med hundar, vi hade schäfer när jag bodde hemma och jag hjälpte även till på en stor schäferkennel varje sommar. Min syster...... Läs mer»

Månadens Kampanj

Många valpar kommer till Hundstallet

Den senaste tiden har det kommit in flera dräktiga tikar, valpkullar och ensamma valpar till Hundstallet. Valpar behöver extra mycket tillsyn och... Läs mer»

Aktuellt

Sommar med din hund

Nu är sommaren runt hörnet, en mysig tid för både dig och din hund. Nu får ni dessutom mer ledig tid som ni kan spendera... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Minnes- och hyllningsgåvor under sommaren

Mellan vecka 29 – 32 kommer ärendehanteringen för minnes- och hyllningsgåvogram som beställts via vår hemsida vara begränsad. Detsamma... Läs mer»

Månadens hund

Fael

Sedan Fael flyttade ifrån Hundstallet januari 2022 har det hänt mycket. Han började med att flytta upp 1,5 år till Norrland där matte studerade.... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet besöker Nyhetsmorgon

Vi gästade Nyhetsmorgon och berättade om vår verksamhet. Vi pratade just om att vi nu har ett högt tryck, vilka hundar som vi får möta... Read... Läs mer»

Månadens Kampanj

När matte eller husse inte finns kvar – gör din gåva skillnad

Ibland finns det ingen som kan ta hand om hunden när husse eller matte går bort eller när andra oväntade händelser inträffar som till... Läs mer»

Månadens hund

Benji

”Pur glädje på fyra små ben”. Så löd rubriken i beskrivningen av Benji när hans annons kom upp på Hundstallets hemsida i början av... Läs mer»

Aktuellt

Öppet Hus i Staffanstorp

Den 18 juni mellan klockan 13-17 är det äntligen dags för vårt Öppet Hus i Staffanstorp. Under dagen kommer vi att presentera några av de...... Läs mer»

Månadens Kampanj

Många hundar behöver nytt hem!

Vi har omplacerat 151 hundstallshundar mellan 1 januari och 30 april i år. Det är nästan dubbelt så många som samma period föregående år.... Läs mer»

Aktuellt

Öppet hus i Åkeshov 27 maj

Äntligen är det dag för Öppet Hus i Åkeshov, den 27 maj mellan klockan 11-15 öppnar vi upp dörrarna. Under dagen kommer ni kunna få... Read... Läs mer»