AktuelltAktuellt

Fri veterinärvård 4 oktober

Tisdagen den 4 oktober mellan klockan 10-15 är det återigen dags för fri veterinärvård på Hundstallet i Åkeshov. För att boka veterinärtid,... Läs mer»

Aktuellt

Premiär för vår podd Hundstallet!

Nu händer det! Ett av våra projekt som vi jobbat stenhårt med under året och som vi äntligen får dela med er! Vi har startat... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Enzo

”Hej! Vad är du för rolig en?!” ”Hallå, kul att du är här!” ”Tjena kompis, ska vi leka?” Ungefär så här upplever jag Enzo.... Läs mer»

Aktuellt

Akut brist på jourhem i Alingsås: ”Vi behöver hjälp nu”

Hundstallets nyöppnade anläggning i Alingsås har redan fått ta emot mängder av hundar. Och i samband med invigningen av anläggningen och det... Läs mer»

Aktuellt

Tusentals besökare kom till invigningen i Alingsås

Det blev en synnerligen välbesökt tillställning när Hundstallets nybyggda anläggning i Alingsås invigdes på lördagen. Uppskattningsvis mellan... Läs mer»

Aktuellt

Har Hundstallet kontaktat dig?

Hundstallet använder många olika sätt för att kommunicera med er som stöttar vårt arbete. Det är information på hemsidan, våra sociala... Läs mer»

Evenemang

Kom och fira med oss den 3 september!

Äntligen! Den 3 september kl 11 är det dags för den officiella invigningen av Hundstallet Väst för allmänheten och det firar vi med både en...... Läs mer»

Pressarkiv

SVT på Hundstallet i Alingsås – om ”coronahundar”

SVT Nyheter Väst har besökt Hundstallets nybyggda anläggning i Alingsås. Stallchef Frida Larsson fick svara på frågor om hundar som lämnats in... Läs mer»

Pressarkiv

TV4 på Hundstallet: ”Markant ökning av förfrågningar”

Flera medier har den senaste tiden uppmärksammat Hundstallets statistik över mottagna hundar under det första halvåret i år. Det handlar... Läs mer»

Månadens hund

Freja

Sommaren 2021 fick jag möjligheten att lämna lägenheten inne i Norrköping och flytta till i en stuga ute i Kolmården. Där väntade skogen och... Läs mer»

Pressarkiv

Medier på besök i Staffanstorp om ökat tryck på Hundstallet

När Hundstallet gick ut med statistik om hundar som lämnats in till verksamheten under årets första halvår, så var det flera nyhetsmedier som... Läs mer»

Aktuellt

Ny statistik: Allt fler hundar lämnas in till Hundstallet

Verksamhetschefen: ”Nu krävs större lokaler i Skåne för att kunna hjälpa fler.” Antalet hundar som lämnades in till Hundstallet under det... Läs mer»

Pressarkiv

P4 Göteborg besökte Hundstallet i Alingsås

I mitten av juli fick vi fint besök av Sveriges Radio P4 på Hundstallet i Alingsås där vår stallchef Frida berättade om vårt nyöppnade... Läs mer»

Aktuellt

Så får Hundstallet stöd av hundälskande kafégäster

För två år sedan öppnade ett så kallat hundkafé i Falun, dit hundägare är välkomna att ta med sina hundar, som erbjuds en särskild meny....... Läs mer»

Aktuellt

Att jobba som hundskötare

Har du funderat på hur det är att jobba som hundskötare på Hundstallet? I denna video berättar hundskötarna Karen och Jesper hur dagarna på... Läs mer»

Månadens hund

Nicco

Hälsningar från Nicco, som sedan fem år tillbaka lever livet i Skåne tillsammans med sin storasyster Stella och två människovalpar.  Nicco... Läs mer»

Aktuellt

Monicas gåva gör stor skillnad för hundarna

Under många år har Monica från Västerås följt Hundstallets arbete med att hjälpa utsatta hundar till nya och kärleksfulla hem. Förra veckan... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Smygpremiär för Hundstallet Alingsås

Den 14 juni kunde vi äntligen bjuda in till smyginvigningen för vårt tredje och nya hundstall i Alingsås. Det blev en härlig och solig dag,...... Läs mer»

Månadens hund

Vilda och Tindra

Jag har växt upp med hund och köpte min första egna hund från Hundstallet 2018. En 10-årig gammal dam vid namnet Molly. Vi fick tre... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallets insamling för krigsdrabbade hundar i och runt Ukraina

Wow vilken insats! Tack vare ert fantastiska engagemang för de krigsdrabbade hundarna i och runtom Ukraina har vi kunnat samla in över 300 000... Läs mer»