AktuelltHundstallets insamling för krigsdrabbade hundar i och runt Ukraina

Wow vilken insats! Tack vare ert fantastiska engagemang för de krigsdrabbade hundarna i och runtom Ukraina har vi kunnat samla in över 300 000... Läs mer»

Smuggelhundar – ett systematiskt djurplågeri

Foto: Tullverket Illegal införsel av hundar innebär ett fruktansvärt lidande för både de valpar som fraktas till Sverige och för de tikar som... Läs mer»

Vill du vara med och rädda livet på friska hundar?

Visste du att fullt friska hundar ibland lämnas in till veterinären för att få somna in? Det kan bero på allt från tidsbrist, att hunden... Läs mer»

Ge hundarna en extra spännande upplevelse idag på Promenadens Dag!

Visste du att en hund sitter i genomsnitt 38 dagar på Hundstallet? Under dessa dagar går vi ca 130 promenader bara med den hunden. Det... Read more... Läs mer»

Hjälp hundarna i och på flykt från Ukraina!

Vi på Hundstallet- Svenska Hundskyddsföreningen, har precis som många andra, följt utvecklingen i Ukraina med fasa och oro. För oss som jobbar... Läs mer»

Vi söker nya hundskötare

Har du gedigen kunskap om hundar och drivs av att göra skillnad för utsatta hundar? Då kanske detta är något för dig! Hundstallets uppgift... Läs mer»

Fri Veterinärvård till behövande

Igår, den 4:e oktober, anordnades för åttonde året i rad eventet Fri Veterinärvård av Hundstallet och Svenska Djurskyddsföreningen. De... Läs mer»

Ronny Sander avslutar sin tjänst på Hundstallet

Efter cirka 3 år har nu Skånes stallchef Ronny Sander valt att avsluta sin tjänst på Hundstallet. Vi vill tacka honom för hans fina insatser,...... Läs mer»

Decibel- en livsnjutare och ett riktigt krutpaket

I början av november kom en underbar liten fralla vid namn Decibel till Hundstallet Skåne som en privat omplacering. Decibel har tyvärr en sjukdom... Läs mer»

Tack för ert engagemang 2020

Vi är otroligt tacksamma för allt stöd vi får och att ni gör det möjligt för oss att ge utsatta hundar en andra chans. Under... Read more... Läs mer»