AktuelltMånadens Kampanj

Var med och ge hundar chansen att leva, inte bara överleva!

Många av hundarna som kommer till Hundstallet har haft en tuff start i livet där deras fokus har varit att försöka överleva. En av dessa... Read... Läs mer»

Aktuellt

Fri veterinärvård

Den 16 mars öppnade vi återigen upp dörrarna för fri veterinärvård på vårt stall i Stockholm. Vi skulle vilja rikta ett stort tack till... Läs mer»

Månadens hund

Tikka

Jag fick ett sms från en av mina jaktkamrater, jag tror det var i januari 2021. Det stod det: Såg denna tik på Hundstallet och... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Fri veterinärvård den 16/3

Den 16/3 är det återigen tid för Fri veterinärvård, detta som vi arrangerar tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen. Vi öppnar upp vår... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet besöker Gothenburg Horse Show

Mellan den 23- 26 februari kommer vi tillsammans med Agria att finnas på plats i Gothenburg Horse Show. Gothenburg Horse Show är en av världens...... Läs mer»

Månadens Kampanj

Stora, små, rufsiga och släthåriga – många olika hundar behöver hjälp

Ras, ålder eller bakgrund spelar ingen roll, på Hundstallet hjälper vi så många hundar vi kan. Förra året tog vi emot rekordmånga hundar och... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet söker vikarie för administratör/receptionist i Alingsås

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och administration? Vill du vara med och ge hundar en andra chans? Att arbeta som... Läs mer»

Månadens hund

Joppe

MIN BÄSTA KOMPIS! Var en stor dag för mig den där torsdagen den 10: februari när jag skulle få hämta hem Joppe (tidigare TipTop). Joppe... Läs mer»

Aktuellt

Orterna på hundarnas profil är tillbaka

För en tid sedan tog Hundstallet ett beslut om att ta bort orterna på hundarnas profil, detta för att vi hoppades på att orten inte... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Kraftig ökning av antalet hundar 2022 – mer än dubbelt så många omplacerades

2022 blev ett hektiskt år för Hundstallet med en kraftig ökning av antalet inskrivna hundar, jämfört med åren dessförinnan. Dessutom... Läs mer»

Månadens Kampanj

Ge en hemlös hund möjligheten till en nystart 2023!

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem och för många hundar är Hundstallet den organisation som ger dem möjligheten att få det. Under... Läs mer»

Månadens hund

Lexi

Första gången jag såg Lexi var i september 2021. Hade just bytt jobb och hade en liten aning att jag skulle få fast tjänst och... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Kenzo

Vår förra hundstallshund Tito förlorade kampen mot cancer/spondylit i februari 2021. Tito var drygt 13 år och vi hade haft honom sedan han var... Läs mer»

Aktuellt

Bildextra: Julmarknad på Hundstallet lockade till tusen

Mängder av besökare – både tvåbenta och fyrfota – kom till Hundstallets julmarknad i Åkeshov under lördagen. Lite drygt 1000... Läs mer»

Aktuellt

Nytt telefonnummer till givarservice

Nu gör vi det lättare för alla våra givare och medlemmar att komma i kontakt med vår givarservice via telefon. Från och med den 23... Read more... Läs mer»

Evenemang

Välkommen till Hundstallets julmarknad 26 november

Nu är det äntligen dags för vår årliga julmarknad på vårt hundstall i Åkeshov. Den 26 november mellan klockan 11-15 är både två- och... Läs mer»

Aktuellt

Fakta om Hundstallet, hundarna och insamlingsarbetet

Till Dig som är medlem, givare, intresserad och engagerad i Hundstallets verksamhet för att hjälpa utsatta hundar till en andra chans. I dagarna... Läs mer»

Månadens hund

Roffe

Roffe kommer ifrån Hundstallet och när jag väl hörde om honom så va det inte så mycket att fundera på. Jag flög ner till Stockholm från...... Läs mer»

Aktuellt

Hjälp Happy och andra hundar att leva ett liv utan smärta

Happy omhändertogs av myndigheter och när han kom in till oss på Hundstallet hade han mycket ont i sitt ben. Vid veterinärundersökningen kunde... Läs mer»

Aktuellt

Rekordmånga hundar på Hundstallet – största intaget hittills

Efter ett första halvår med betydligt fler utsatta hundar som kom till Hundstallet jämfört med åren dessförinnan, så visar statistiken för... Läs mer»