AktuelltAktuellt

Projektledare Hundvälfärd vikariat

Brinner du för att hjälpa hundar till en andra chans? Är du van vid att möta hundar som beter sig problematiskt och känner dig trygg... Read... Läs mer»

Månadens Kampanj

Köp julklappar som hjälper utsatta hundar!

Nu närmar sig julen och tack vare gåvor från hundvänner som du och köp av produkter i vår webbshop har Hundstallet hittills i år kunnat...... Läs mer»

Aktuellt

Hur blir en hund farlig?

Just nu pågår en debatt kring farliga hundar där en oro finns kring tillsynen av hundar och om gällande lagstiftning är tillräckligt för att... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet lyfter viktiga frågor inom hundvälfärden

Att lyfta hundvälfärden och viktiga hundfrågor är något som Hundstallet arbetar aktivt med. Under söndagen bjöd Hundstallet in på... Läs mer»

Aktuellt

SVT Morgonstudion besöker Hundstallet

Idag besökte SVT Morgonstudion oss på Hundstallet i Åkeshov. Vi pratade om att den allt svårare ekonomiska situationen i samhället gör att... Läs mer»

Månadens hund

Wille

I två år sörjde jag min 13-åriga bichon, som dog plötsligt under pandemin. En ny hund var inte att tänka på, då jag kommit en bra bit...... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet i samtal med Statskontoret gällande Lag om tillsyn över hund och katt

I höst har Hundstallet Svenska Hundskyddsföreningen Generalsekreterare Per Leander, Kommunikations- & Insamlingschef Johnny Kroneld,... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet vaccinerar

Den 8 november besöker flyktingar från Ukraina tillsammans med sina hundar veterinärstationen på Hundstallet i Åkeshov. Detta för att få sina... Läs mer»

Månadens Kampanj

Hjälp oss ge våra hundar veterinärvård!

Hittills i år har 578 hundar lämnats in till Hundstallet. Tyvärr har många av dem varit i dåligt skick. De har helt enkelt inte fått... Read... Läs mer»

Aktuellt

Hjälp till veterinärvård

Den 19 oktober arrangerar vi tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen Hjälp till veterinärvård. Vi öppnar upp vår mottagning för hundar... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet Svenska Hundskyddsföreningen på ICAWC 2023

Hundstallet är på plats i Nicosia under International Companion Animal Welfare Conference (ICAWC) 2023. Totalt 150 organisationer som representerar... Läs mer»

Artiklar

Vad har du för ansvar som djurägare?

Att vara djurägare innebär ett stort ansvar och dina skyldigheter styrs av olika lagar och regler. Vad krävs av dig som djurägare och vad... Läs mer»

Månadens hund

Kalle

Vår fina siberian husky Kalle kom till oss i slutet av september förra året. Vi hade bestämt oss för att skaffa hund och letade flitigt bland... Läs mer»

Månadens Kampanj

267 utsatta hundar fick nya hem under första halvåret i år!

Härliga nyheter! Under första halvåret i år har Hundstallet hittat nya kärleksfulla hem till rekordmånga av hundarna som av olika anledningar... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet gästar Under 15

Hundstallet gästar podden Under 15. Vi berättar om vår verksamhet och vilka hundar vi får möta i vår vardag. Dessutom berättar vi om vår... Läs mer»

Aktuellt

Öppet Hus i Alingsås 9/9

Nu på lördag den 9 september mellan klockan 11-15 är det äntligen dags för vårt Öppna Hus i Alingsås. Under dagen kommer vi att visa... Read... Läs mer»

Månadens hund

Kiwi

Vi hämtade Kiwi på Hundstallet i Staffanstorp, 70 mil hemifrån, för snart fem månader sedan. Vi är så glada att vi inte lät oss stoppas...... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet söker timanställd hundskötare till Alingsås

Har du gedigen kunskap om hundar och drivs av att göra skillnad för utsatta hundar?  Då är du kanske en av Hundstallets nya hundskötare.... Läs mer»

Månadens Kampanj

Gör skillnad för en hemlös hund på alla hundars dag

Idag är det alla hundars dag, en dag då hundar firas lite extra, men det är många hundar som inte blir uppmärksammade för att de... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet söker timanställd hundskötare till Åkeshov

Har du gedigen kunskap om hundar och drivs av att göra skillnad för utsatta hundar?  Då är du kanske en av Hundstallets nya hundskötare.... Läs mer»