Minnesgåva

stodoss-minnesgava_topp

Skänk en minnesgåva!

Vill du hedra minnet av en vän, tvåbent eller fyrbent genom att skänka en gåva till hundarna på Hundstallet? Välj belopp och bild till ett personligt minnesgåvobevis och få det mailat eller skickat med post till den adress du uppger.

Fyll i formuläret nedan. Du kan betala direkt med kort eller få ett inbetalningskort hemskickat. Minnesgåvan kan skänkas av privatpersoner eller företag. Med din gåva ger du fler hundar en andra chans. Tack för ditt engagemang.

Leverans av minnesbladet med post kan ta upp till fem arbetsdagar.

Om ni väljer att få bladet skickat per mail, försäkra er om att det kommer fram genom att kontakta mottagaren.

Semestertider
Under semesterperioden vecka 27 t o m vecka 30 kommer det att vara lägre bemanning på Hundstallet i Åkeshov. Tänk därför på att försöka vara ut i god tid om du önskar ett Hyllnings- eller Minnesblad till ett specifikt datum! Du kan alltid maila till oss men det kan också ta längre tid innan du får återkoppling på ditt mail. Vi arbetar så gott det går med att besvara alla funderingar som kommer till oss, men främsta prioritet ligger ändå på våra hundar. Varmt tack för er förståelse och ert stöd! Ha en härlig sommar önskar personalen på Hundstallet!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn