En gåva som lever vidare

Det blir allt vanligare att inkludera gåvor till välgörenhet i testamenten, men att skriva ett testamente kan ibland kännas svårt. Du kan skriva ditt testamente själv men det är både enklare och tryggare att använda färdiga mallar eller vända sig till jurist för att se till att testamentet blir korrekt och utan oklarheter. För Hundstallet är testamenterade gåvor mycket viktiga för vår verksamhet som gör det möjligt för oss att göra skillnad på lång sikt. Att ge en testamentsgåva är ett vackert och bestående sätt att hjälpa framtidens hemlösa och utsatta hundar.

Hundstallet och Lawly gör det enklare att upprätta ditt testamente

Hundstallet har ett samarbete med Lawly som erbjuder en tjänst som underlättar för dig som funderar på att skriva ditt testamente. Genom tjänsten nedan kan du, helt digitalt, upprätta ditt testamente, men du kan även boka in rådgivning med deras jurister om du önskar ha en mer personlig kontakt eller hjälp. Denna tjänst  ger dig också ett förmånligt pris för denna juridiska hjälp och Lawly kan även hjälpa dig med förvaringen av ditt testamente.

Funderar du på att testamentera en gåva till Hundstallet och vill ha mer information?

Du kan även beställa vår folder ”En liten skrift om testamenten” med mer information genom att fylla i formuläret här nedanför.

Har du övriga frågor kontakta oss gärna på givarservice@hundstallet.se eller via telefon 010-175 32 00.

Vi vill gärna säga tack!

Du behöver inte berätta för oss att du testamenterat en gåva till oss, men vill du delge att du valt att testamentera en gåva till oss så blir vi väldigt glada då vi gärna vill tacka dig! Kontakta oss gärna då på givarservice@hundstallet.se så vi får möjligheten att säga tack och berätta hur din gåva gör skillnad och bidrar till att ge fler hundar en andra chans!

Beställ folder

  Ja tack! Jag önskar beställa foldern "En liten skrift om testamenten".

  Namn*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Epost*

  Telefon

  Stöd oss

  Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.