Rädda hundliv

Det blir allt vanligare att inkludera gåvor till välgörenhet i sitt testamente. För Hundstallet är testamenterade gåvor mycket viktiga de gör det möjligt för oss att göra skillnad på lång sikt. Att ge en testamentsgåva är ett vackert och bestående sätt att hjälpa framtidens hemlösa och utsatta hundar.

Skriv ditt testamente online – Hundstallet och Lawly gör det enklare att upprätta ditt testamente

Vi får allt fler frågor om testamenten och hur man kan testamentera en gåva till oss. För att göra det enkelt för dig har vi ett samarbete med Lawly. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente. Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten.

Med hjälp av Lawlys digitala verktyg är det snabbt, enkelt och kostnadsfritt att skriva testamente. Om du vill ha mer hjälp kan du boka in rådgivning med deras jurister genom deras bokningstjänst. Lawly kan även hjälpa dig med förvaringen av ditt testamente (kostnad tillkommer).

Vad ska man tänka på?

Nu kan du efterhand titta på webinaret framtidsgåva där du får bland annat får möta Hundstallets insamlings- och kommunikationschef Johnny Kroneld och Lawlys jurist Helena. Här får du svar på några av de vanligaste frågorna.

Allt fler väljer att inkludera en gåva i sitt testamente

En gåva i ditt testamente kan vara ett visst belopp, ett visst föremål eller en andel av din kvarlåtenskap.

Så här går det till

Svara på frågor.

Men hjälp av några frågor skapas ett personligt testamente anpassat efter din situation.

En jurist upprättar avtalet.

En neutrala jurist från Lawly finns med hela vägen och ser till att ditt testamente blir juridiskt korrekt och precis som du vill ha det.

Avtalet levereras.

Ladda ner testamentet direkt eller välj att få det hemskickat.

Underteckna och bevittna enligt instruktionerna – klart!

En gåva i ditt testamente kan vara ett visst belopp, ett visst föremål eller en andel av din kvarlåtenskap. Och kom ihåg att alla gåvor är välkomna. Så lite som någon procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad för hemlösa hundar i nöd!

Om Lawly

Lawly är en digital juristbyrå specialiserade inom familjerätt och testamenten. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente på din dator, läsplatta eller mobil. Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon.

Förändra hundars liv med ditt testamente!

Ett testamente är en trygghet oavsett vilket skede i livet du är. Skriv kostnadsfritt via Lawlys digitala verktyg och ge en gåva som hjälper hemlösa hundar.

Funderar du på att testamentera en gåva till Hundstallet och vill ha mer information?

Du kan även beställa vår folder ”En liten skrift om testamenten” med mer information genom att fylla i formuläret här nedanför. Du kan även läsa de vanligaste frågorna och svaren här.

Har du övriga frågor kontakta oss gärna på givarservice@hundstallet.se eller via telefon 010-175 32 80.

Vi vill gärna säga tack!

Du behöver inte berätta för oss att du testamenterat en gåva till oss, men vill du delge att du valt att testamentera en gåva till oss så blir vi väldigt glada då vi gärna vill tacka dig! Kontakta oss gärna då på givarservice@hundstallet.se så vi får möjligheten att säga tack och berätta hur din gåva gör skillnad och bidrar till att ge fler hundar en andra chans!

Beställ folder

  Ja tack! Jag önskar beställa foldern "En liten skrift om testamenten".

  Namn*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Epost*

  Telefon

  Stöd oss

  Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.