Låt aktieutdelningen gå till hemlösa hundar

Visste du att privatpersoner och fåmansbolag kan skänka sin aktieutdelning till ideella organisationer som har 90-konto?

Så här går det till

Aktieutdelning från privatperson:

Har du dina aktier hos en bank eller annan kapitalförvaltare gör du Hundstallet till mottagare, så kallad rättighetshavare, i god tid före en bolagsstämma. Skriv ut blanketten, kontakta därefter din bank eller kapitalförvaltare och be dem hjälpa dig.

Aktieutdelning från fåmansbolag:

Bolagets styrelse ska lämna förslag till utdelning till årsstämman. Aktieägaren ska före årsstämman besluta om han/hon vill skänka aktieutdelningen till Hundstallet.

Både privatpersoner och fåmansbolag ska fylla i dessa blanketter:

”Gåvobrev”

”Aktieutdelningskupong”

Skicka gåvobrev och aktieutdelningskupong till:

Hundstallet
Åkeshovs Gårdsväg 10
168 38 Bromma

Vi skriver på och returnerar gåvobrevet så snart vi fått det. Vid mottagande av aktieutdelningen kvitterar och returnerar vi aktieutdelningskupongen.

OBS! När du har registrerat oss som aktiemottagare skickar ett mejl till ekonomi@hundstallet.se så att vi får veta detta.

Läs mer om hur Hundstallet sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR här – Hundstallets integritetspolicy.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.