Våra hundstall

Vi tar emot hundar från hela Sverige

Det hela började år 1908 på Norra Djurgården i Stockholm där två kvinnor startade Svenska Hundskyddsföreningen. Syftet var att ge infångade gatuhundar nya hem istället för att de skulle avlivas. Idag finns vi i Stockholm, Skåne och under etablering i Västra Götaland.

Idag tar vi emot cirka 500 hundar om året i Stockholm och Skåne. När vi öppnar i Västra Götaland, kan vi ta emot upp till 1 000 hundar. Och det spelar ingen roll var i Sverige hundarna kommer ifrån. Vi står alltid på hundens sida och tar emot alla vi kan.

Våra tre hundstall

Åkeshov

Hundstallet Stockholm

Sedan 2005 finns Hundstallet i Åkeshov, ett stenkast från tunnelbanan och Åkeshovs slott. Här finns massor av härliga promenadstigar i skogarna och även en sjö att kunna bada i.

Alingsås

Hundstallet Väst

Nu är bygget av vårt tredje hundstall i Alingsås äntligen ingång! Förhoppningsvis kommer vi att kunna slå upp dörrarna under våren 2022.

Staffanstorp

Hundstallet Skåne

Mitt på en åker utanför Staffanstorp i Skåne ligger vårt andra hundstall. Här finns en egen träningshall som våra hundar älskar!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.