Våra hundstall

Vi tar emot hundar från hela Sverige

Det hela började år 1908 på Norra Djurgården i Stockholm där två kvinnor startade Svenska Hundskyddsföreningen. Syftet var att ge infångade gatuhundar nya hem istället för att de skulle avlivas. Idag finns vi i Stockholm, Staffanstorp och i Alingsås.

Tidigare har vi kunnat ta emot cirka 500 hundar om året i Stockholm och Staffanstorp, men med vårt nya stall i Alingsås kan vi ta emot närmare 1000 hundar årligen. Och det spelar ingen roll var i Sverige hundarna kommer ifrån. Vi står alltid på hundens sida och tar emot alla vi kan.

Våra tre hundstall

Åkeshov

Hundstallet Stockholm

Sedan 2005 finns Hundstallet i Åkeshov, ett stenkast från tunnelbanan och Åkeshovs slott. Här finns massor av härliga promenadstigar i skogarna och även en sjö att kunna bada i.

Alingsås

Hundstallet Alingsås

Vårt tredje hundstall står nu klart i ett naturskönt område utanför Alingsås. I september 2022 kunde anläggningen invigas och tas i full drift. Därmed har vi fördubblat vår kapacitet att ta emot hundar som är i behov av en andra chans!

Staffanstorp

Hundstallet Staffanstorp

Mitt på en åker utanför Staffanstorp i Skåne ligger vårt andra hundstall. Här finns en egen träningshall som våra hundar älskar!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.