Lediga tjänster


Hundstallet är en ideell förening som ger hemlösa och utsatta hundar nya kärleksfulla hem. Vi finns i Stockholm och i Staffanstorp och nu även i Alingsås.

Jobba hos oss

Receptionist till Åkeshov

Att arbeta som receptionist/administratör på Hundstallet innebär att du bland annat ansvarar för receptionen och tar emot och välkomnar besökare. Du har en roll som innebär att du är ansiktet utåt. Men din roll i det interna arbetet är minst lika viktig. Utöver receptionsansvaret arbetar du med varierande administrativa arbetsuppgifter. Läs mer och skicka in din ansökan här.

Timanställd hundskötare till Åkeshov

Nu söker vi timanställda hundskötare till vårt hundstall i Åkeshov. Som hundskötare är du en viktig person i vårt arbete med att ge hundar en andra chans. Du kommer att få arbeta med våra hundar och förbereda dem inför omplacering till ett nytt hem. Läs mer och skicka in din ansökan här.

Timanställd hundskötare till Alingsås

Nu söker vi timanställda hundskötare till vårt hundstall i Alingsås. Som hundskötare är du en viktig person i vårt arbete med att ge hundar en andra chans. Du kommer att få arbeta med våra hundar och förbereda dem inför omplacering till ett nytt hem. Läs mer och skicka in din ansökan här.


Engagera dig

Vill du bli volontär, jour- eller helghem? Om vi behöver nya hittar du mer info här: Engagera dig.

Du kan även stötta vår verksamhet på andra sätt! Läs mer under Stöd oss.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.