Lediga tjänster


Hundstallet är en ideell förening som ger hemlösa och utsatta hundar nya kärleksfulla hem. Vi finns i Stockholm och i Skåne. Snart också Västra Götaland.

Jobba hos oss

Hundskötare till Staffanstorp

Hundstallets uppgift är att hjälpa, vårda och omplacera utsatta hundar. Oavsett anledning till att en hund kommer till Hundstallet gör vi allt vi kan för att ge varje hund just det den behöver och nu söker vi nya hundskötare till Staffanstorp. Som hundskötare är du en viktig person i vårt arbete med att ge hundar en andra chans. Du kommer att få arbeta med våra hundar och förbereda dem inför omplacering till ett nytt hem. Vi söker dig som har gedigen hunderfarenhet och kan hantera hundar som har en brokig och problematisk bakgrund. Du behöver ha god kondition för att klara mängden promenader och det delvis fysiskt krävande arbetet med att hantera hundar och arbetet i stallarna.

Tjänsten är en timanställning som sträcker sig med start omgående och över sommaren med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara schemalagd på pass mellan kl. 07.00-21.00 måndag-söndag.

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Stallchef Marie Lejon på marie@hundstallet.se.


Engagera dig

Vill du bli volontär, jour- eller helghem? Om vi behöver nya hittar du mer info här: Engagera dig.

Du kan även stötta vår verksamhet på andra sätt! Läs mer under Stöd oss.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.