Lediga tjänster


Hundstallet är en ideell förening som ger hemlösa och utsatta hundar nya kärleksfulla hem. Vi finns i Stockholm och i Skåne. Snart också Västra Götaland.

Jobba hos oss

Stallchef Alingsås

Är din dröm att jobba med och göra skillnad för hundar? Då kanske det är dig vi söker!

Just nu söker vi stallchef till vårt nya hundstall i Alingsås!

Ditt uppdrag som stallchef innebär att du driver och utvecklar verksamheten i linje med lagar, krav och ekonomiska förutsättningar. Du ser till att hundarna har det bra, säkerställer att medarbetarnas arbetsmiljö är god och ansvarar för att arbetssätt, rutiner och bemanning fungerar tillfredsställande. Då verksamheten i Alingsås är under uppbyggnad är du med och rekryterar ett välfungerande team samt ansvarar för introduktion och att etablera en god kultur och värdegrund. Till din hjälp har du stödfunktioner från huvudkontoret. Rollen innebär personalansvar, du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i Hundstallets ledningsgrupp.

Du söker tjänsten via länken nedan senast den 22 september 2021. I denna rekrytering samarbetar Hundstallet med AGERA ADVISER HR. Alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen går via Recruiter & HR Adviser Saga Douhansaga.douhan@agerahr.se 


Stallchef Staffanstorp

Vi söker nu efter dig som vill vara med i arbetet med att ge hundar en andra chans. Vill du vara med på den resan? Är du dessutom en erfaren ledare med gedigen hundkunskap så läs vidare.

Just nu söker vi stallchef till vårt hundstall i Staffanstorp!

I linje med lagar, krav och ekonomiska förutsättningar driver och utvecklar du verksamheten i Skåne. Som stallchef motiverar och utvecklar du ett kunnigt och etablerat team av hundskötare. I ditt personalansvar ingår schemaläggning, rekrytering, introduktion, arbetsmiljö samt att arbetssätt, rutiner och bemanning fungerar tillfredsställande. Du arbetar med ett löpande kultur- och värdegrundsarbete samt har det övergripande ansvaret för hundarnas miljö. Rollen innebär personalansvar för en personalgrupp om cirka fem medarbetare (plus extrapersonal), du rapporterar till Hundstallets verksamhetschef i Stockholm och har en plats i Hundstallets ledningsgrupp. 

Du söker tjänsten via länken nedan senast den 30 september 2021. I denna rekrytering samarbetar Hundstallet med AGERA ADVISER HR. Alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen går via Recruiter & HR Adviser Saga Douhansaga.douhan@agerahr.se 

Vill du veta mer om tjänsten och vem vi söker?


Engagera dig

Vill du bli volontär, jour- eller helghem? Om vi behöver nya hittar du mer info här: Engagera dig.

Du kan även stötta vår verksamhet på andra sätt! Läs mer under Stöd oss.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.