Tillsammans för bättre hundliv!

När Fonzy kom till Hundstallet visste vi ingenting annat än vilken ras han var och vart han hade hittats. Springande längs en vältrafikerad väg, hur långt och länge han sprungit vet vi inte innan han fångades in och hamnade hos oss. Ingen ville heller kännas vid denna fantastiskt fina kille, så han blev kvar på Hundstallet. Tack vare personer som dig fick Fonzy en trygg plats att komma till!

2023 var det 79 hundar som kom till Hundstallet som hittehundar och Fonzy var en av dem. Han var bara dryga året då och i en fas i livet där mycket sker och där trygghet och stabilitet är viktigt. Han var en osäker kille, omedveten om både sin storlek och styrka. På Hundstallet har han fått landa, hittat sina personer i personalen och är nu en trygg, social och livsglad kille. Hans mycket stoiska utseende till trots så finns det en orsak till att han kallas crazy Fonz och är stallets clown. Vi älskar Fonzy men han saknar fortfarande sitt för alltid hem.

Vi tar årligen emot många hundar som Fonzy som kommit bort från sin ägare eller lämnats kvar vid en rastgård eller bunden vid en lyktstolpe. I många fall återförenas snart en lättad ägare och en överlycklig hund, men i andra fall finns ingen som hämtar hunden. Under de fyra första månaderna i år är det 13 hundar som kommit till oss som hittehundar och några av dem är fortfarande kvar. Med ditt fortsatta stöd kan vi ge dessa hundar som väntar på sin ägare och hundar som Fonzy som blir kvar på Hundstallet en trygg plats att komma till och en andra chans i livet.

En gåva på 295 kr räcker till ett stalldygn för en hund, det är en gåva som räddar liv! Swisha din gåva till 123 90 05 570 idag eller klicka här och märk gåvan ”hittehund”.

Tack för att du bidrar till att fler hundar får ett bättre hundliv!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.