Bli Företagsvän till Hundstallshundarna

Genom att stödja Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen gör ditt företag en viktig insats för Sveriges hemlösa hundar. Välj mellan att bli Guld-, Silver- eller Bronsföretag , så är du med och gör skillnad för Hundstallshundarna. Fyll i formuläret här intill så blir ditt företag en viktig del av Hundstallsfamiljen.

Läs mer om våra företagserbjudanden här:
Företagsvän – Brons

I genomsnitt stannar en hund 38 dagar hos oss. Genom att bli Bronsföretag hjälper du en hund med kost, logi och omsorg i en hel månad. Som Bronsföretag stöttar du oss med 11 000 kronor. Läs mer om att bli Företagsvän – Brons här.

Företagsvän – Silver

Som Silverföretag hjälper du våra hemlösa hundar med veterinärvård. Många som kommer till oss har fysiska problem som till exempel dåliga tänder vilket utsätter många hundar för stort lidande. Ditt stöd leder till att en hund får tillbaka både hälsa och livsglädje. Som Silverföretag stöttar du oss med 20 000 kronor. Läs mer om att bli Företagsvän – Silver här.

Företagsvän – Guld

Som Guldföretag hjälper du hundar som får stanna länge här hos oss. Vissa är lätta att omplacera, för andra är det betydligt mer komplicerat. Hundar som levt i misär och utsatts för vanvård eller annat lidande kan behöva hitta tillbaka till hälsa, få lära sig att människor kan vara snälla, förstå att livet kan vara kul och hitta tillbaka till sin livslust. Varje hund har rätt till ett nytt kärleksfullt hem. Som Guldföretag du hjälper oss att göra det möjligt! Som Guldföretag stöttar du oss med 100 000 kronor. Läs mer om att bli Företagsvän – Guld här.

Har du frågor om hur ditt företag kan stödja oss på annat sätt? Skriv till oss på foretag@hundstallet.se så kan vi träffas och diskutera hur!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av vad som sker Hundstallet, tips och råd, information om hundar som letar hem eller behöver hjälp. Börja prenumerera redan idag!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev!