Skänk en gåva eller bli företagsvän till hundstallshundarna

Genom att stödja Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen – gör ditt företag en viktig insats för Sveriges hemlösa hundar. Ni kan skänka en gåva genom att använda formuläret här bredvid. Vill ni bli företagsvän till Hundstallet kontakta oss på foretag@hundstallet.se

Läs mer om våra företagserbjudanden här:
Företagsvän – Brons

Ca 500 hundar passerar våra dörrar varje år. Vissa bara en kort period medan andra har en längre vistelse hos oss. Gemensamt för alla är att de får den bästa möjliga omvårdnaden under sin tid hos oss. Genom att bli Bronsföretag hjälper du våra hundar med mat, godis och berikning under sin tid hos oss. Som Bronsföretag stöttar du oss med 5 000 kronor. Läs mer om att bli Företagsvän – Brons här.

Företagsvän – Silver

I genomsnitt stannar en hund 38 dagar hos oss. Genom att bli Silverföretag hjälper du en hund med kost, logi och omsorg i en hel månad. Som Silverföretag stöttar du oss med 10 000 kronor. Läs mer om att bli Företagsvän – Silver här.

Företagsvän – Guld

Som Guldföretag hjälper du våra hemlösa hundar med veterinärvård. Många som kommer till oss har fysiska problem som till exempel dåliga tänder vilket utsätter många hundar för stort lidande. Ditt stöd leder till att en hund får tillbaka både hälsa och livsglädje. Som Guldföretag stöttar du oss med 25 000 kronor. Läs mer om att bli Företagsvän – Guld här.

Har du frågor om hur ditt företag kan stödja oss på annat sätt? Skriv till oss på foretag@hundstallet.se så kan vi träffas och diskutera hur!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.