Välkommen till hundresan på Hundstallet!

Hundresan är vad vi kallar den utmanande process våra hundar går igenom hos oss på Hundstallet. Från att hundarna kommer in till oss – rädda, osäkra och förvirrade – till att de hittar den eviga kärlek de förtjänar finns det flera komplexa steg hundarna måste gå igenom.

För att skina ljus på våra hundskötares kritiska vardagliga arbete har vi valt att döpa våra företagspaket efter de fyra övergripande stegen våra hundar går igenom på Hundstallet.

Vi är så glada att du som hundkär företagare har hittat hit, för Hundresan kräver kärlek, tid och inte minst pengar. Hjälp oss att uppfylla vårt syfte att ge utsatta hundar ett bättre liv med en företagsgåva.

Våra paket

Paketet med fokus på hundarnas fysiska behov. Läs mer här >>

Här prioriterar vi återhämtning för hundarna. Läs mer här >>

Ett paket där trygghet för hundarna kommer i första hand. Läs mer här >>

Kärlek, familj, uppskattning och värme präglar detta paket. Läs mer här >>

Vill du prata med Josefin för att få veta lite mer innan du bestämmer dig så är du välkommen att kontakta henne på josefin.h@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.