Ledning och Styrelse

Stockholm

Per Leander

Ansvar: Verksamhetschef
Email: per@hundstallet.se

Stockholm

Jenny Lindahl

Ansvar: Stallchef Stockholm/Operativt ansvarig
Email: jenny@hundstallet.se

Stockholm

Karolina Lasses

Ansvar: Nationellt pedagogikansvarig
Email: karolina@hundstallet.se

Susanne Lindh

Ansvar: Ordförande
Email: susanne.lindh@hundstallet.se
Om mig:
Nationalekonom med fokus på ledarskap, projektledning, infrastruktur och stadsplanering. Seniorkonsult, före detta VD i Nobelhuset AB, stadsbyggnadsdirektör inom Stockholms stad samt olika roller inom Trafikverket och Regeringskansliet. Numer konsult med eget bolag.

Ylva Thunqvist

Ansvar: Vice ordförande
Email: ylva.thunqvist@hundstallet.se
Om mig:
Ordförande i Group Watch Credit Committee, Group Credits, SEB sedan 2014 och dessförinnan kreditchef i SEB Luxemburg SA och bosatt i Luxemburg i fyra år. Tidigare erfarenhet som VD i Länsförsäkringar Västerbotten, kreditchef i SEB i flera delar i organisationen samt kontorschef i Umeå.

Pekka Olson

Ansvar: Ledamot
Email: pekka.olson@hundstallet.se
Om mig:
Veterinärexamen 1975. Arbetade på institutionen för medicin på Veterinärhögskolan, Statens Lantbruksuniversitet, SLU, till och med 1996. Har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Inriktning på invärtesmedicin, infektionssjukdomar och epidemiologi på SLU. Sista åren på SLU innebar även arbete med frågor rörande utfodring av hund och katt på Masterfood i Malmö. Han är ordförande för Svenska Kennelklubben sedan 2015.

Jakob Holmberg

Ansvar: Ledamot
Email: jakob.holmberg@hundstallet.se
Om mig:
Idag chefsåklagare på Ekobrottsmyndigheten i Uppsala. Har varit åklagare sedan 2001 och då arbetat med grova brott samt djurplågeri- och djurskyddsärenden i Söderort i Stockholm. Som chefsåklagare på Ekobrottsmyndigheten kan Jakob kombinera juridiska kunskaper och erfarenheter med ett intresse för ledarskapsfrågor; coachning av medarbetare, personalsvar, rekryteringar, organisation och struktur.

Åsa Ragnarsson

Ansvar: Ledamot
Email: asa.ragnarsson@hundstallet.se
Om mig:
Grundare och ägare av PR- och idébyrån Far from standard AB sedan 2009. Har tidigare arbetat cirka 14 år som journalist/redaktör inom TV och tidning samt som projektledare på webbyrå. Utbildad hundinstruktör.

Maria Pettersson

Ansvar: Ledamot
Email: maria.pettersson@hundstallet.se
Om mig:
Är både utbildad mellanstadielärare och landskapsarkitekt med examen från SLU. Har under mer än 25 år arbetat som stadsplanerare och planarkitekt på Stockholms stadsbyggnadskontor. Det var så hon kom i kontakt med Hundstallet första gången, när hon gjorde detaljplanen för den nya anläggningen i Åkeshov.

Charlie Lejdbrandt

Ansvar: Ledamot
Email: charlie.lejdbrandt@hundstallet.se
Om mig:
Före detta officer som arbetat med tjänstehundar i Försvarsmakten och levt med schäfrar under ett antal år. Utbildad inom försvarsmakten samt SBK, Svenska brukshundsklubben och har haft flera tjänstehundar. Även labradorer för spår och eftersök, i första hand vilt. Numera uppfödare av kerry blue terrier och staffordshire bullterrier.

Fredrik Malmgren

Ansvar: Ledamot
Email: fredrik.malmgren@hundstallet.se
Om mig:
Började engagera sig i djur och djurskyddsfrågor redan som tonåring och är sedan 2007 ordförande för Djurens Vänner Skåne. Blev 2018 även ordförande för Djurens Vänners Riksorganisation, huvudorganisation för Djurens Vänners lokalföreningar runt om i Sverige. Var den drivande kraften vid förhandlingar och ombyggnad av djurhemmet i Staffanstorp som idag omfattar både Hundstallet Skåne och Djurens Vänner Skåne.

Lotta Mossberg

Ansvar: Ledamot
Email: lomossberg@gmail.com
Om mig:
Journalist sedan 70-talet inom radio och TV. Utrikeskorrespondent och programledare. VD Täby Galopp mellan åren 2003-2009. Styrelseuppdrag inom ATG, Svenska Ridsportförbundet. Generalsekreterare för Svensk Djursjukvård, vice ordförande Stiftelsen Stockholms Hästambulanser. Engagerad i djurvälfärdsfrågor.

Jane Avena

Ansvar: Valberedningens ordförande
Email: jane.avena@hundstallet.se

Monica Hedberg

Ansvar: Extern revisor, PWC
Email: monica.hedberg@pwc.com

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.