Månadens hundMånadens hund

Wille

november, 2023
I två år sörjde jag min 13-åriga bichon, som dog plötsligt under pandemin. En ny hund var inte att tänka på, då jag kommit en bra bit...... Läs mer»

Månadens hund

Kalle

oktober, 2023
Vår fina siberian husky Kalle kom till oss i slutet av september förra året. Vi hade bestämt oss för att skaffa hund och letade flitigt bland... Läs mer»

Månadens hund

Kiwi

september, 2023
Vi hämtade Kiwi på Hundstallet i Staffanstorp, 70 mil hemifrån, för snart fem månader sedan. Vi är så glada att vi inte lät oss stoppas...... Läs mer»

Månadens hund

Luna

augusti, 2023
Jag är uppvuxen med hundar, vi hade schäfer när jag bodde hemma och jag hjälpte även till på en stor schäferkennel varje sommar. Min syster...... Läs mer»

Månadens hund

Fael

juli, 2023
Sedan Fael flyttade ifrån Hundstallet januari 2022 har det hänt mycket. Han började med att flytta upp 1,5 år till Norrland där matte studerade.... Läs mer»

Månadens hund

Benji

juni, 2023
”Pur glädje på fyra små ben”. Så löd rubriken i beskrivningen av Benji när hans annons kom upp på Hundstallets hemsida i början av... Läs mer»

Månadens hund

Tara

maj, 2023
Här kommer en hälsning från fd hundstallshunden Tara! Vi har haft två hundar från Hundstallet, båda hundarna var rottweiler. Vi lämnade in en... Läs mer»

Månadens hund

Bella

april, 2023
I oktober hämtade vi Bella bus från Hundstallet i Alingsås. När vi först träffade henne var det med nöd och näppe vi orkade hålla henne...... Läs mer»

Månadens hund

Tikka

mars, 2023
Jag fick ett sms från en av mina jaktkamrater, jag tror det var i januari 2021. Det stod det: Såg denna tik på Hundstallet och... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Joppe

februari, 2023
MIN BÄSTA KOMPIS! Var en stor dag för mig den där torsdagen den 10: februari när jag skulle få hämta hem Joppe (tidigare TipTop). Joppe... Läs mer»