Månadens hundJessie - oktober, 2021

Från Jessie med familj. Nu är det 1,5 år sedan jag flyttade upp till Jämtland. Min nya familj består av husse, matte och hunden Rusk.... Read... Läs mer»

Ozzy - september, 2021

Vi hämtade Ozzy på Hundstallet i Skåne 7 oktober i fjol efter att han varit tillbaka två omgångar hos Hundstallet. Han har haft två olika...... Läs mer»

Dennis - augusti, 2021

En liten berättelse om vår älskade Dennis. Vi skulle inte ha en ny hund men det gick ju sådär, när en anhörig skickade en bild... Read more... Läs mer»

Majsan - juli, 2021

Här kommer en hälsning från Majsan med familj! Majsan kom till oss på jour i mitten på februari 2021. Efter ett par månader hos oss... Read... Läs mer»

Otto - juni, 2021

– Gavott som Otto hette innan. Han kom in som en privat omplacering då den äldre mannen som hade honom och två andra labradorer blev... Read... Läs mer»

Lisa - maj, 2021

Hej! Lisa som vi valde att döpa henne till hette Våfflan och Mango när hon kom till Hundstallet. Hon klarade inte av att sitta i... Read more... Läs mer»

Till minne av Majken - april, 2021

Majkens historia började oerhört tragiskt. Hennes ägare en ung kille, som tillhörde ett gäng som blev mycket omtalat i media, både tidningar... Läs mer»

Wilma och Arthur - mars, 2021

Våren 2019 var jag och min pappa uppe i Stockholm för att hämta hem vårt busfrö Wilma. Vi möttes av en skälig och osäker hund... Read more... Läs mer»

Björne - februari, 2021

Här kommer lite om Björne, hur vi haft det de senaste två åren ( !  ) . Att det redan gått snart två år .... Read more... Läs mer»

Rex - januari, 2021

Hej,  Det är jag, Rex, som berättar, jag hoppas ni inte redan glömt mig. Det har gått en tid sedan jag var hos er... Läs mer»