Månadens hundMånadens hund

Otto

maj, 2024
Det var i januari i år som vi första gången gick in på Hundstallets hemsida och läste på hundar som sökte nytt hem. Vi fastnade... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Banjo

april, 2024
Vi hämtade Banjo på Hundstallet i Alingsås när han var 8 veckor gammal. Banjos mamma, Belle (blandras med Siberian Husky) hade bott i en lada...... Läs mer»

Månadens hund

Hilda

mars, 2024
Vi har under ganska många år funderat på hund, då den ena halvan av vårt tvåmannalag är uppväxt med hund och tycker att något saknas... Read... Läs mer»

Månadens hund

Mila

februari, 2024
Under sommaren 2023 såg vi, jag och mina två tonårsdöttrar, Mila på Hundstallets hemsida och vi tyckte hon såg så söt ut och fastnade... Läs mer»

Månadens hund

Thea

januari, 2024
I skrivande stund har det gått ett år sedan vi för första gången träffade Thea. Vi hade då varit sugna på att skaffa hund ett... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Stina

december, 2023
Att skriva en text om Stina trodde jag skulle bli enkelt. Det var det inte. Lite backstory, vi började fundera på att ha hund i hemmet.... Läs mer»

Månadens hund

Wille

november, 2023
I två år sörjde jag min 13-åriga bichon, som dog plötsligt under pandemin. En ny hund var inte att tänka på, då jag kommit en bra bit...... Läs mer»

Månadens hund

Kalle

oktober, 2023
Vår fina siberian husky Kalle kom till oss i slutet av september förra året. Vi hade bestämt oss för att skaffa hund och letade flitigt bland... Läs mer»

Månadens hund

Kiwi

september, 2023
Vi hämtade Kiwi på Hundstallet i Staffanstorp, 70 mil hemifrån, för snart fem månader sedan. Vi är så glada att vi inte lät oss stoppas...... Läs mer»

Månadens hund

Luna

augusti, 2023
Jag är uppvuxen med hundar, vi hade schäfer när jag bodde hemma och jag hjälpte även till på en stor schäferkennel varje sommar. Min syster...... Läs mer»