Månadens hundSigge - maj, 2022

Det hela började i höstas när vi lämnade intresseanmälan på en hund som vi sett på Hundstallets hemsida. För att hålla en lång historia... Läs mer»

Sally - april, 2022

Jag såg Sally på hundstallet hemsida och blev kär direkt. Åkte till hundstallet slutet av november och tog henne på prov, kände direkt att... Läs mer»

Foxie - mars, 2022

Foxie, 16 år ung. I oktober 2017 måste jag låta min katt Majsan 20 år gammal somna in och det blir otroligt tomt i huset. Saknar... Read... Läs mer»

Klara - februari, 2022

Här kommer en hälsning från Klara med flock. När en av våra Cocker Spanieltikar gick bort härom året så blev saknaden enormt stor. En dag...... Läs mer»

Rüzgar - januari, 2022

Vi skulle ju inte ha en till hund..men en till KANGAL?? Svaret var självklart. Vi förstod snabbt att Rüzgar skulle bli kvar på Hundstallet ett...... Läs mer»

Hasse - december, 2021

Vid årsskiftet 20-21 så hämtade vi en liten valp i norra Värmland. Hon är en blandning mellan chihuahua och papillon och heter Berit.... Läs mer»

Toby - november, 2021

Jag känner Tobys uppfödare sedan innan, därför hade jag Toby i tankarna redan innan han blev såld när han var 8 veckor. Men av någon... Read... Läs mer»

Jessie - oktober, 2021

Från Jessie med familj. Nu är det 1,5 år sedan jag flyttade upp till Jämtland. Min nya familj består av husse, matte och hunden Rusk.... Read... Läs mer»

Ozzy - september, 2021

Vi hämtade Ozzy på Hundstallet i Skåne 7 oktober i fjol efter att han varit tillbaka två omgångar hos Hundstallet. Han har haft två olika...... Läs mer»

Dennis - augusti, 2021

En liten berättelse om vår älskade Dennis. Vi skulle inte ha en ny hund men det gick ju sådär, när en anhörig skickade en bild... Read more... Läs mer»