Månadens hundMånadens hund

Roffe

november, 2022
Roffe kommer ifrån Hundstallet och när jag väl hörde om honom så va det inte så mycket att fundera på. Jag flög ner till Stockholm från...... Läs mer»

Månadens hund

Liloh

oktober, 2022
Liloh har nu varit hos oss i lite mer än ett halvår och har sedan första stund varit en älskad familjemedlem. Liloh är en väldigt glad och... Läs mer»

Månadens hund

Enzo

september, 2022
”Hej! Vad är du för rolig en?!” ”Hallå, kul att du är här!” ”Tjena kompis, ska vi leka?” Ungefär så här upplever jag Enzo.... Läs mer»

Månadens hund

Freja

augusti, 2022
Sommaren 2021 fick jag möjligheten att lämna lägenheten inne i Norrköping och flytta till i en stuga ute i Kolmården. Där väntade skogen och... Läs mer»

Månadens hund

Nicco

juli, 2022
Hälsningar från Nicco, som sedan fem år tillbaka lever livet i Skåne tillsammans med sin storasyster Stella och två människovalpar.  Nicco... Läs mer»

Månadens hund

Vilda och Tindra

juni, 2022
Jag har växt upp med hund och köpte min första egna hund från Hundstallet 2018. En 10-årig gammal dam vid namnet Molly. Vi fick tre... Read more... Läs mer»

Månadens hund

Sigge

maj, 2022
Det hela började i höstas när vi lämnade intresseanmälan på en hund som vi sett på Hundstallets hemsida. För att hålla en lång historia... Läs mer»

Månadens hund

Sally

april, 2022
Jag såg Sally på hundstallet hemsida och blev kär direkt. Åkte till hundstallet slutet av november och tog henne på prov, kände direkt att... Läs mer»

Månadens hund

Foxie

mars, 2022
Foxie, 16 år ung. I oktober 2017 måste jag låta min katt Majsan 20 år gammal somna in och det blir otroligt tomt i huset. Saknar... Read... Läs mer»

Månadens hund

Klara

februari, 2022
Här kommer en hälsning från Klara med flock. När en av våra Cocker Spanieltikar gick bort härom året så blev saknaden enormt stor. En dag...... Läs mer»