Bli medlem i Hundstallet!

Som medlem blir du en av oss i Hundstallsfamiljen. Hundstallet är en medlemsförening där du som medlem har en viktig roll i arbetet med att ge utsatta och hemlösa hundar en andra chans. Ju fler medlemmar vi har, desto större möjligheter har vi att förbättra det allmänna hundskyddet i Sverige.

Ett medlemskap kostar bara 21 kronor per månad via autogiro.

Fyll i anmälan här intill och bli en del i Hundstallsfamiljen idag! Välj gärna ett högre belopp så blir du både medlem och månadsgivare. Med dina månadsgåvor ger du extra stöd till utsatta och hemlösa hundar. Tack för ditt fina engagemang.

Som medlem får du:

• Inbjudan till och har rösträtt vid Hundstallets årsmöten.

• Tidningen Hundstallet fyra gånger om året – direkt i brevlådan.

• Inbjudan till speciella evenemang.

• 10 procents rabatt på hundförsäkring hos Agria. (För att ta del av rabatten kontaktar du Agria på 0775-88 88 88 eller kontaktar ditt Agria-ombud. Ha ditt medlemsnummer tillhands när du ringer. Villkor: Gäller enbart enskild hundförsäkring. Medlemsavgift måste vara betald för att rabatten ska gälla.)

Vill du hellre betala ett årsmedlemskap på 250 kr via Swish eller bankkort? Klicka här

Har du problem med signeringen via BankID?

En del Swedbank- och Sparbankskunder kan ha problem med att signera med BankID. Om du inte kan signera med ditt BankID välj ”Skicka blankett” istället. Tack för att du blir månadsgivare!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på givarservice@hundstallet.se eller ring 010-175 32 80.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.