Intresseanmälan


Vill du köpa en Hundstallshund?

Är du intresserad av en hund som just nu finns hos oss? Då ska du skicka in en intresseanmälan. Tänk på att besvara frågorna så utförligt som möjligt och att intresseanmälan måste vara för en specifik hund. Det gör det lättare för oss att matcha rätt ägare med rätt hund. Vi vill ge varje utsatt hund och blivande ägare största möjliga chans att få ett lyckligt liv tillsammans. Vi kontrollerar att våra blivande hundköpare inte förekommer i Länsstyrelsens djurskyddsregister.

På grund av högt tryck har vi tyvärr inte möjlighet att svara på alla intresseanmälningar utan kontaktar de som går vidare i processen.

Referenser

För att intresseanmälan ska vara komplett ska du ange minst två referenser, oberoende av varandra. För oss är det viktigt att veta vem du är och dina referenser ska känna dig som person. De behöver inte ha sett hur du är med en hund. De kan vara vänner, bekanta, arbetsgivare eller grannar. Familjemedlemmar godkänns inte som referenser.

Information om hur en omplacering går till hittar du här»

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.