Amanda och Alice samlar in pengar till förmån för Hundstallet

Kommer ni ihåg hundarna Alice och Saga från Bagges hemlösa hundar? Nu i maj fyllde Alice 9år och det firades med tårta under en välgörenhets-stream på Twitch, där hennes matte Amanda Haga har en egen kanal. Alice är sidekick till Amanda när hon streamar på Twitch och Alice har blivit en stor del av deras community och är en glädjespridare för tittarna.

– Vi var väldigt taggade på den här insamlingen och i synnerhet för att Alice har så otroligt stor del i streamen och hela communityt, jag pratar ständigt gott om Hundstallet. Både som organisation i sin stora helhet men också hur värdefullt det är att vara volontär hos er så detta är något som verkligen ligger oss varmt om hjärtat, berättar Amanda.

Under 5 timmar spelade de spel, bakade tårta och tittade på avsnittet när Alice, Saga och Amanda var med i Bagges hemlösa hundar. Samtidig som allt detta pågick samlades det in pengar till förmån för Hundstallet. Det skänktes gåvor för 4 000kr under streamen.

Vi på Hundstallet är väldigt glada över att Amanda kontaktade oss och frågade om hon fick göra en välgörenhetsinsamling till förmån för hundarna på Hundstallet. Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten och varje bidrag räknas – stort som smått. När hundarnas grundläggande behov är tillgodosedda som till exempel veterinärvård, mat och rastning kan vi förgylla hundarnas tillvaro med träning, aktiviteter och stimulans.

Alice och Saga adopterades av Amanda 2016 men tyvärr gick Saga bort 2019. Även om Alice saknar sin bästa vän har hon det jättebra hos Amanda och hennes sambo och gillar att vara med när Amanda streamar. Vill du veta mer om Alice och Amanda hittar ni dem på https://www.twitch.tv/ebiisan och på Instagram: https://www.instagram.com/amandahaaga/

Tusen tack Amanda, Alice och alla som skänkte pengar! Voff för ert engagemang!