Har Hundstallet kontaktat dig?

Hundstallet använder många olika sätt för att kommunicera med er som stöttar vårt arbete. Det är information på hemsidan, våra sociala medier, e-postutskick, brev, telefon med mera.
För att du ska känna dig säker på att det är Hundstallet som ringer berättar vi här lite mer om hur vi arbetar med telemarketing och samlar de telefonnummer vi ringer från.

Vem är det som ringer?

Vi samarbetar med ett externt telemarketingföretag som heter Fundraising Byrån och som vi har stort förtroende för. Vi stämmer regelbundet av deras arbete för att säkra samtalens kvalitet. Om du får ett samtal av vår samarbetspartner så kommer de alltid att presentera sig och berätta att de ringer på uppdrag av Hundstallet och har genomgått en utbildning tillsammans med oss innan kampanjen påbörjas.

Varför ringer vi? 

På Hundstallet har vi märkt ett ökat tryck när det gäller både förfrågningar från privatpersoner som behöver hjälp att omplacera sina hundar men även hundar som kommer till oss via myndigheter. För att kunna hjälpa fler hundar behöver vi er hjälp!

Just nu får vi hjälp av Fundraising Byrån att ringa våra fantastiska månadsgivare med en fråga om ni vill öka er månadsgåva. De hjälper även till med att ringa våra givare som inte är månadsgivare idag för att fråga om ni vill bli månadsgivare.

Vilka nummer ringer Hundstallet från?

Det nummer som Fundraising Byrån ringer ifrån:

  • 010 – 175 32 80
  • 076 – 491 41 74
  • 076 – 491 41 75
  • 076 – 491 41 80

Vad händer sen?

Väljer du att uppgradera din månadsgåva blir vi väldigt glada och du kommer då få ett SMS med en bekräftelse att du ökat din månadsgåva. Önskar du inget SMS skickar vi en bekräftelse på din höjning till dig via brev.

Väljer du att bli månadsgivare kommer du att få en blankett hemskickad som du ska fylla i och skicka till Hundstallet.

Har du frågor?

Om du känner dig orolig över att ge ut detaljer över telefon eller har en miss­tanke om att det inte är någon från Hundstallet som ringer, hör gärna av dig till oss på 010 175 32 80 eller maila till givarservice@hundstallet.se. Du kan även höra av dig till oss om du har frågor kring ditt engagemang som månadsgivare eller om Hundstallet.

Vill du nå oss dagtid i ett annat ärende, är du välkommen att kontakta Hundstallets växel på 010 175 32 00, eller maila info@hundstallet.se.