Hundstallet i Staffanstorp söker hundskötare med teamledaransvar

Har du gedigen kunskap om hundar och drivs av att göra skillnad för utsatta hundar?  Då är du kanske en av Hundstallets nya hundskötare.

Nu söker vi en hundskötare med teamledaransvar till vårt hundstall i Staffanstorp. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Som hundskötare och teamledare är du en viktig person i vårt arbete med att ge hundar en andra chans. Du kommer primärt att få arbeta med våra hundar och förbereda dom inför omplacering till ett nytt hem. Du kommer bland annat att gå promenader och aktivera hundarna på olika sätt såsom berikning etc. I arbetet som teamledare/hundskötare ingår att utfodra hundarna, städa boxar samt vid behov behandla och medicinera hundarna. Rollen ska tillsammans med Verksamhetschef och ansvarig för hundstallet säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med lagar och krav samt satta processer och riktlinjer.

Som hundskötare är det viktigt att du delar Hundstallets värderingar och metoder i hur hundar ska hanteras. Vi jobbar med mjuka och belöningsbaserade metoder.

Läs mer om tjänsten och ansök här senast den 24 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!